Prijava u profil
ITALIA-NUOVA DOO SMEDEREVO

ITALIA-NUOVA DOO SMEDEREVO, SMEDEREVO

postavljanje podnih obloga,hoblovanje parketa, lakiranje parketa, brodski pod, postavljanje zidnih obloga, postavljanje parketa, postavljanje laminata

Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, i po ostatku Srbije

Vladan Biskupljanin
predstavnik preduzeća

Đure daničića 37, 11300 Smederevo
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2010

Preduzeće ITALIA-NUOVA DOO iz Smedereva aktivno je na tržištu od 2010. godine i uspešno se bavi postavljanjem , popravkom i održavanjem podnih obloga. Ukoliko vam je potrebno postavljanje parketa, laminata, popravka parketa, hoblovanje i lakiranje, postavljanje brodskog poda, kao i drugih drvenih vrsta podova, gipsarskim radovima i generalno završnim građevinskim radovima mi smo tu za vas. U svom poslovanju smo tačni i precizni, a poverene poslove obavljamo u skladu sa zahtevima, željama i potrebama naših klijenata. Poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih poslova. Uverite se u kvalitet naših usluga tako što ćete nas kontaktirati. Nalazimo se u Smederevu i poslujemo u široj okolini. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gipsarski radovi

Smederevo , Podunavski

Gde i šta radimo
GIPSARSKI RADOVI
Suhomontaža, polaganje knauf ploča, spušteni strop na metalnoj podkonstrukciji, gipsna pregradne stijene, oblaganje zida, obnova visokog potkrovlja, kutija nadstrešnice od knaufa.

Ponuda
ZIDNE OBLOGE
LAMINATI
Polaganje laminatnog tla, polaganje laminata po cijeloj kući.

Ponuda
PARKET
Gotovi parket seoske daske, parket otporan na udarce, pločasti parket, završne letve, parket na klik.

Ponuda
PODNE OBLOGE
POSTAVLJANJE PARKETA
Radove izvodimo i u regijama: Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, Braničevski, Grad, Beograd, Južno-banatski, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Smederevo , Podunavski i u okolini izvodimo:

Đure daničića 37, 11300 Smederevo
Ocene stranaka
9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ITALIA-NUOVA DOO SMEDEREVO?


9
odlična ocena preduzeća
10
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje podnih obloga,hoblovanje parketa, lakiranje parketa, brodski pod, postavljanje zidnih obloga, postavljanje parketa, postavljanje laminata:

Braničevski, Grad, Beograd, Južno-banatski, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski,