Prijava u profil
BRADEKS

BRADEKS,

Dekorativne behaton ploče, proizvodnja i ugradnja ostale betonske galanterije

Beograd , i po ostatku Srbije

Ilija Marjanović
predstavnik preduzeća

PANČEVAČKI PUT 199
Tel: 064 565...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2009

Preduzeće “Bradeks” je porodična firma koja je aktivna na tržištu od 2012 god. Mi se bavimo proizvodnjom , transportom i ugradjnom dekoratnivnih ploča Behaton , ali i ostalom betonskom galanterijom. Sami možete da izabere izgled vaše betonske dekorativne ograde, birate model i boju, dizajn sve što poželiti mi možemo pretvoriti u realnost. Naše preduzeće je u mogučnosti da odgovori na projekte svih veličina. Eksluzivne behaton ploče, dekorativne ograde i još mnogo toga je nešto što ćete pronaći baš kod nas. Celokupni asortiman se proizvodi u raznim bojama i sklapa u najrazličitije mozaike. Boje su postojane i ne menjaju se, jer su ubačene u samu strukturu materijala. Idealne su za popločavanje šetališta, dvorišta, trgova, parkova. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju . Budite slobodni da nas kontaktirate.


BRADEKS
BRADEKS objavio/la je referencu za područje Betoniranje
15. Apr 2020
BRADEKS
BRADEKS objavio/la je referencu za područje Popločavanje, behaton
15. Apr 2020
Gde i šta radimo
POPLOČAVANJE, BEHATON
Obnova opločenog dvorišta, opločivanje parkirališta, polaganje tlakovaca na pločniku, rubnici na dvorištu, postavljanje ploća, tlak iz debala drveća, priprema podloge za tlakovce, polaganje tlakovcaca za prilaz, majstor za postavljanje tlakovaca.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta

Naše delatnosti
Popločavanje, behaton
Veliki izbor pločica

PANČEVAČKI PUT 199
sve ocene
Zašto izabrati BRADEKS?


9.2
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Dekorativne behaton ploče, proizvodnja i ugradnja ostale betonske galanterije:

Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski,