Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš IGOR ĆERIMOVIĆ PR ZANATSKA KAMENOREZAČKA RADNJA ĆERIMOVIĆ IGOR NOVO MILOŠEVO

broj telefona

Šta vam je potrebno?


IGOR ĆERIMOVIĆ PR ZANATSKA KAMENOREZAČKA RADNJA ĆERIMOVIĆ IGOR NOVO MILOŠEVO

IGOR ĆERIMOVIĆ PR ZANATSKA KAMENOREZAČKA RADNJA ĆERIMOVIĆ IGOR NOVO MILOŠEVO, NOVO MILOŠEVO

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, podovi, spomenici

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Igor Ćerimović
predstavnik preduzeća

Željeznička 38, 23273 Novo miloševo
Tel: +381 62 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2015

KAMENOREZAČKA RADNJA ĆERIMOVIĆ IGOR NOVO MILOŠEVO aktivan je na tržištu od 2015. godine i uspešno se bavi kamenorezačkim i klesarskim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje mermernih i granitnih stepenica, podova, pultova za kuhinje, uređenja enterijera i eksterijera prirodnim kamenom i granitom, uslužno sečenje mermera i granita, nadgrobne ploče i spomenici, memorijalne ploče, kao i drugi kamenorezački i klesarski poslovi, mi smo tu za vas. U našoj ponudi se nalazi široka plate različitih vrsta mermera i granita. Naši kupci imaju mogućnost odabira vrste, boje i dezena, a na nama je da vašu ideju spovedemo u delo. Imamo odličan odnos kvaliteta i cena. Poslujemo na teritoriji Banata i Bačke. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Kamenorezac

Novo miloševo, Srednje-banatski

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC
TERACO KAMEN
Radove izvodimo i u regijama: Južno-bački, Južno-banatski, Severno-banatski, Srednje-banatski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Novo miloševo , Srednje-banatski i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Kamenorezac
Teraco kamen
Željeznička 38, 23273 Novo miloševo
Ocene stranaka
8.9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati IGOR ĆERIMOVIĆ PR ZANATSKA KAMENOREZAČKA RADNJA ĆERIMOVIĆ IGOR NOVO MILOŠEVO?


8.9
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, podovi, spomenici :

Južno-bački, Južno-banatski, Severno-banatski, Srednje-banatski,