Prijava u profil
HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA

HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA, SREMSKA MITROVICA

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, i po ostatku Srbije

Dušan Katanić
predstavnik preduzeća

Marka aurelija bb, 22000 Sremska mitrovica
Tel: +381 22...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2002

Preduzeće Hidroterma DOO iz Sremske Mitrovice aktivno je na tržištu od 2002. godine i uspešno se bavi projektovanjem i postavljanjem odnosno izvođenjem projekata u oblasti vodovodnih, grejnih, klimatizacionih i ventilacionih sistema. Projektujemo termodinamičke instalacije: ventilacije, grejanje i klimatizacije. Biro za projektovanje koristi samo najsavremenij tehniku i tehnologiju u svom radu, a naši zaposleni su visokokvalifikovani stručnjaci sa položenim stručnim ispitima i licencama izdatim od strane Inženjerske komore Srbije. Bavimo se i izvođenjem radova odnosno postavljanjem celokupnih sistema za grejanje, ventilaciju, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju, kao i gasne instalacije u stambenim i poslovnim objektima. Posedujemo odgovarajuća znanja i veštine koje su potrebne za izvođenje kako srednjih tako i velikih projekata. Poslujemo po najvišim standardima, profesionalno, tačno i posvećeno, te poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Sremskoj Mitrovici i aktivni smo na teritoriji cele Srbije, u zavisnosti od veličine projekta. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas.


Izračun energetskog razreda

Sremska Mitrovica, Sremski

Gde i šta radimo
IZRAČUN ENERGETSKOG RAZREDA
Energetska bilanca PURES, izračun uporabe energije kuće, nacrt energetske sanacije eko sklad, izračun za niskoenergetsku kuću, rješavanje toplotnih gubitaka.

Ponuda
IZRADA ENERGETSKOG PASOŠA
Certifikat energetska učinkovitost pri kupovini, stambeni certifikat energetske učinkovitosti.

Ponuda
NACRT MAŠINSKIH INSTALACIJA
Nacrt strojarskih instalacija, nacrt strojarskih instalacija za izvođenje, nacrt kanalizacija, nacrt vodovoda, nacrt ogrijevanja, nacrt rekuperacije.

Ponuda
PROCENITELJ NEKRETNINA
Procjena vrijednosti nekretnina, procjena tržišne vrijednosti parcele, procjena sudske vrijednosti parcele.

Ponuda
PROJEKTOVANJE
Vođenje projektiranja, glavna dokumentacija projekta, projekt za građevinsku dozvolu, projekt za preuzimanje, gradnja kuće.

Ponuda
TERMOVIZIJA
Termografska analiza, termografsko merjenje kuće, pregled izolacije fasade.

Ponuda
CENTRALNO GREJANJE
Postavljanje cijevi podnog grijanja, ploče zidnog grijanja, zamjena radiajtora, grijanje na stropu, instaliranje plinskog kotla, ugradnja peći na pelete, ugradnja peći na ulje, pouzdana izvedba podnog grijanja, poduzeće za grijanje.

Ponuda
GASNE INSTALACIJE
KLIMA UREĐAJI, KLIME
Klime, ugradnja klima, servis klima uređaja, klasični klima uređaji, talna klima na tleh, prijenosna klima.

Ponuda
PODNO GREJANJE
Podno grijanje, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, vodno podno grijanje, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje sanitarija, podno grijanje terase, parket na podnom grijanju.

Ponuda
VENTILACIJA
Kontrolirano prezračivanje, rekuperacija zraka, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje kuće, prezračivanje odvojenih prostora.

Ponuda
VODOINSTALATER
Unutarnji vodovod, kanalizacija WC, vodovodarski radovi, montaža odvoda, montaža kade, vodovod na novo u kući, izvođač vodoinstalaterstva.

Ponuda
ZIDNO GREJANJE
Grijanje u zidu, zidno grijanje zidani zidovi, zagrijavanje sa vodom u zidovima, električno zidno grijanje.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Sremska mitrovica , Sremski i u okolini izvodimo:

Marka aurelija bb, 22000 Sremska mitrovica
Ocene stranaka
9.3/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA?


9.3
odlična ocena preduzeća
18
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,