Prijava u profil

HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA, Sremska mitrovica

Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

i po ostatku Srbije
Za područje

  Dušan Katanić
  predstavnik preduzeća

  Sremska mitrovica, Sremski
  Tel: 0226102...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2002

  Preduzeće Hidroterma DOO iz Sremske Mitrovice aktivno je na tržištu od 2002. godine i uspešno se bavi projektovanjem i postavljanjem odnosno izvođenjem projekata u oblasti vodovodnih, grejnih, klimatizacionih i ventilacionih sistema. Projektujemo termodinamičke instalacije: ventilacije, grejanje i klimatizacije. Biro za projektovanje koristi samo najsavremenij tehniku i tehnologiju u svom radu, a naši zaposleni su visokokvalifikovani stručnjaci sa položenim stručnim ispitima i licencama izdatim od strane Inženjerske komore Srbije. Bavimo se i izvođenjem radova odnosno postavljanjem celokupnih sistema za grejanje, ventilaciju, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju, kao i gasne instalacije u stambenim i poslovnim objektima. Posedujemo odgovarajuća znanja i veštine koje su potrebne za izvođenje kako srednjih tako i velikih projekata. Poslujemo po najvišim standardima, profesionalno, tačno i posvećeno, te poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Sremskoj Mitrovici i aktivni smo na teritoriji cele Srbije, u zavisnosti od veličine projekta. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas.

  Gde i šta radimo
  Energetski pasoš
  Certifikat energetska učinkovitost pri kupovini, stambeni certifikat energetske učinkovitosti.
  Ponuda
  Energetski razred
  Energetska bilanca PURES, izračun uporabe energije kuće, nacrt energetske sanacije eko sklad, izračun za niskoenergetsku kuću, rješavanje toplotnih gubitaka.
  Ponuda
  Projektovanje mašinskih instalacija
  Nacrt strojarskih instalacija, nacrt strojarskih instalacija za izvođenje, nacrt kanalizacija, nacrt vodovoda, nacrt ogrijevanja, nacrt rekuperacije.
  Ponuda
  Termovizija
  Termografska analiza, termografsko merjenje kuće, pregled izolacije fasade.
  Ponuda
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Postavljanje cijevi podnog grijanja, ploče zidnog grijanja, zamjena radiajtora, grijanje na stropu, instaliranje plinskog kotla, ugradnja peći na pelete, ugradnja peći na ulje, pouzdana izvedba podnog grijanja, poduzeće za grijanje.
  Ponuda
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klime, ugradnja klima, servis klima uređaja, klasični klima uređaji, talna klima na tleh, prijenosna klima.
  Ponuda
  Kotlovi na biomasu
  Peći za zagrijavanje na drva, kotlovi za cjepanice sa ložištem.
  Ponuda
  Podno grejanje
  Podno grijanje, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, vodno podno grijanje, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje sanitarija, podno grijanje terase, parket na podnom grijanju.
  Ponuda
  Ventilacija
  Kontrolirano prezračivanje, rekuperacija zraka, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje kuće, prezračivanje odvojenih prostora.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Unutarnji vodovod, kanalizacija WC, vodovodarski radovi, montaža odvoda, montaža kade, vodovod na novo u kući, izvođač vodoinstalaterstva.
  Ponuda
  Zidno grejanje
  Grijanje u zidu, zidno grijanje zidani zidovi, zagrijavanje sa vodom u zidovima, električno zidno grijanje.
  Ponuda

  U blizini mesta Sremska mitrovica, Sremski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA?


  9.4
  odlična ocena preduzeća
  21
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju