x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA

  HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA, SREMSKA MITROVICA

  Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema

  i po ostatku Srbije

  Dušan Katanić
  predstavnik preduzeća

  Marka aurelija bb, 22000 Sremska mitrovica
  Tel: +381 22 ...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2002

  Preduzeće Hidroterma DOO iz Sremske Mitrovice aktivno je na tržištu od 2002. godine i uspešno se bavi projektovanjem i postavljanjem odnosno izvođenjem projekata u oblasti vodovodnih, grejnih, klimatizacionih i ventilacionih sistema. Projektujemo termodinamičke instalacije: ventilacije, grejanje i klimatizacije. Biro za projektovanje koristi samo najsavremenij tehniku i tehnologiju u svom radu, a naši zaposleni su visokokvalifikovani stručnjaci sa položenim stručnim ispitima i licencama izdatim od strane Inženjerske komore Srbije. Bavimo se i izvođenjem radova odnosno postavljanjem celokupnih sistema za grejanje, ventilaciju, klimatizaciju, vodovod i kanalizaciju, kao i gasne instalacije u stambenim i poslovnim objektima. Posedujemo odgovarajuća znanja i veštine koje su potrebne za izvođenje kako srednjih tako i velikih projekata. Poslujemo po najvišim standardima, profesionalno, tačno i posvećeno, te poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Sremskoj Mitrovici i aktivni smo na teritoriji cele Srbije, u zavisnosti od veličine projekta. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas.


  Izračun energetskog bilansa

  Sremska mitrovica, Sremski

  Gde i šta radimo

  IZRAČUN ENERGETSKOG BILANSA
  Energetska bilanca PURES, izračun uporabe energije kuće, nacrt energetske sanacije eko sklad, izračun za niskoenergetsku kuću, rješavanje toplotnih gubitaka.

  Ponuda
  IZVEŠTAJ ENERGETSKOG BILANSA ZGRADE
  Certifikat energetska učinkovitost pri kupovini, stambeni certifikat energetske učinkovitosti.

  Ponuda
  NACRT MAŠINSKIH INSTALACIJA
  Nacrt strojarskih instalacija, nacrt strojarskih instalacija za izvođenje, nacrt kanalizacija, nacrt vodovoda, nacrt ogrijevanja, nacrt rekuperacije.

  Ponuda
  PROCENE I MERENJA
  Procjena vrijednosti nekretnina, procjena tržišne vrijednosti parcele, procjena sudske vrijednosti parcele.

  Ponuda
  PROJEKTOVANJE
  Vođenje projektiranja, glavna dokumentacija projekta, projekt za građevinsku dozvolu, projekt za preuzimanje, gradnja kuće.

  Ponuda
  TERMOGRAFIJA
  Termografska analiza, termografsko merjenje kuće, pregled izolacije fasade.

  Ponuda
  CENTRALNO GREJANJE
  Postavljanje cijevi podnog grijanja, ploče zidnog grijanja, zamjena radiajtora, grijanje na stropu, instaliranje plinskog kotla, ugradnja peći na pelete, ugradnja peći na ulje, pouzdana izvedba podnog grijanja, poduzeće za grijanje.

  Ponuda
  GASNE INSTALACIJE
  KLIMATSKI UREĐAJI, KLIME
  Klime, ugradnja klima, servis klima uređaja, klasični klima uređaji, talna klima na tleh, prijenosna klima.

  Ponuda
  PODNO GREJANJE
  Podno grijanje, podno zagrijavanje sa sistemskim pločama, vodno podno grijanje, dopolnilmo podno zagrijavanje, podno grijanje dnevne sobe, podno grijanje sanitarija, podno grijanje terase, parket na podnom grijanju.

  Ponuda
  VENTILACIJA
  Kontrolirano prezračivanje, rekuperacija zraka, klima naprava sa mogućnoću prezračivanja, centralno prezračivanje kuće, prezračivanje odvojenih prostora.

  Ponuda
  VODOINSTALACIJE
  Unutarnji vodovod, kanalizacija WC, vodovodarski radovi, montaža odvoda, montaža kade, vodovod na novo u kući, izvođač vodoinstalaterstva.

  Ponuda
  ZIDNO GREJANJE
  Grijanje u zidu, zidno grijanje zidani zidovi, zagrijavanje sa vodom u zidovima, električno zidno grijanje.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Sremska mitrovica , Sremski i u okolini izvodimo:

  Marka aurelija bb, 22000 Sremska mitrovica
  Ocene stranaka
  9.4/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati HIDROTERMA DOO SREMSKA MITROVICA?


  9.4
  odlična ocena preduzeća
  17
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih, kanalizacionih, grejnih i klimatizacionih sistema:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,