Prijava u profil
HENKEL SRBIJA DOO BEOGRAD

HENKEL SRBIJA DOO BEOGRAD, Beograd

keramičarstvo, renoviranje kupatila, fasade

odzivnost preduzeća

Ivana Životić
predstavnik preduzeća

Beograd , Beograd
Tel: +381 11...

Henkel i Ceresit Kompanija Henkel neprestano raste i razvija se već više od 130 godina – od malog porodičnog preduzeća postala je koncern, aktivan na globalnom nivou, međunarodno vrlo uspešan i sasvim posvećen potrošačima. Danas je Henkel vodeći brend na tržištu posebnih proizvoda i tehnologija u građevini, koje ljudima omogućavaju lakši, bolji i ugodniji život. Henkel je jedan od vodećih proizvođača lepka na svetskom nivou, koji nudi širok izbor inovativnih rešenja za lepljenje u različitim vrstama industrija, proizvodnji, građevinarstvu i širokoj potrošnji. Ceresit je najstariji brend u oblasti građevinskih tehnologija s istorijom dugom 110 godina. Za to vreme postao je vrlo poznat zaštitni znak građevinskih proizvoda i visokokvalitetnih profesionalnih rešenja za građevinarstvo. Naše ključne vrednosti Građevinski projekti su vrlo kompleksni i zahtevaju specijalne proizvode. Naša se rešenja temelje na kontinuiranom unapređivanju kvaliteta i iskustvu zasnovanom na našoj dugoj tradiciji. Partnerstvo s izvođačima radova i specijalizovanim prodavcima osnova su našeg uspeha. Glavni cilj nam je da budemo partneri vredni poverenja svih koji koriste naše proizvode. Usredsređivanje na ključne vrednosti – Inovativnost, Kvalitet, Tehničko znanje i Trajnost – omogućava nam da nudimo najcelishodnija sistemska rešenja iz različitih oblasti. Ceresit se zasniva na pouzdanosti i profesionalnom kvalitetu, i stoga neprestano radi na inovacijama za povećanje energetske efikasnosti i zaštiti prirodnih resursa.

Proizvodi kao sistemska rešenja

Mnogi građevinski zadaci se ne mogu rešiti samo jednim proizvodom niti na samo jedan način. Zato se Ceresit oslanja na celovite sisteme, čiji se sastavni delovi sasvim prožimaju i upotpunjuju – od sistema postavljanja pločica, pa sve do rešenja za izolaciju fasada.

Ceresit je zaštitni znak široke palete kvalitetnih i inovativnih proizvoda kojima su obuhvaćeni kompletni sistemi za postavljanje keramičkih pločica, zaptivne mase, hidroizolacija i fasade.

Profesionalno i strukovno rešenje za pouzdano postavljanje keramike obezbeđuje kvalitetan i širok izbor proizvoda kompletnih sistemskih rešenja, od hidroizolacije, predpremaza, ravnajućih masa, lepka sve do masa za fugovanje za sve vrste površina i potreba.

Profesionalna i stručna rešenja za fasade obezbeđuju različiti Ceresit sistemi koji su posebno prilagođeni brojnim potrebama potrošača. Fasadni sistemi obuhvataju i vrlo široku paletu boja koje će funkcionalno i estetski zaokružiti sve radove i učiniti vaš dom posebnim.

Kompaniji Henkel kupci su uvek na prvom mestu i zato se uvek trudimo da naši proizvodi budu što bolji, bazirani na najnovijim tehnologijama koje mogu da zadovolje sve potrebe i zahteve. Smatramo da su najveće prednosti naših proizvoda jednostavnost i brzina upotrebe, čime se efikasno zadovoljavaju kako potrebe profesionalaca tako i pojedinaca koji se oprobavaju u popravkama tipa „sam svoj majstor“.

Čega god da se latite, uvek vam je na raspolaganju naša osposobljena tehnička služba za svaku vrstu saveta i pomoći.

Sistemi za termoizolaciju © HENKEL SRBIJA DOO BEOGRAD

Sistemi za termoizolaciju

Henkel nudi sastav za topotnu izolaciju (ETICS) za izolaciju fasada gde je prednost usklađenost svih komponenti sastava. Nasi Ceresit Ceretherm sastav...

Fibre Force © HENKEL SRBIJA DOO BEOGRAD

Fibre Force

Upoznajte se sa Ceresit inovacijom zasnovanom na specijalnim vlaknima koja proizvodima obezbeđuju dodatnu snagu i fleksibilnost. Zahvaljujući Fibre F...

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Beograd , Beograd
Zašto izabrati HENKEL SRBIJA DOO BEOGRAD?


10
odlična ocena preduzeća
19
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Keramičarstvo, renoviranje kupatila, fasade:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,