x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš HAUS DOO NOVI SAD

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  HAUS DOO NOVI SAD

  HAUS DOO NOVI SAD,

  Održavanje lifrova, održavanje elektroinstalacije, održavanje hidrouredjaja, održavanje zgrada, vodovodne popravke, projektovanje

  i po ostatku Srbije
  odzivnost preduzeća

  Nemanja Miličić
  predstavnik preduzeća

  Dušana danilovića 32, 21000
  Tel: +381 64 ...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2012

  Preduzeće HAUS DOO iz Novog Sada aktivno je na tržištu od 2012. godine i uspešno se bavi poslovima redovnog održavanja objekata i zgrada, tehničkim održavanjem, izvođenjem radova i projektantskim uslugama. Ukoliko su vam potrebne manje popravke, čišćenja, održavanje i servisiranje zgrada, poslovnih prostora, kancelarija, usluge stručnog nadzora, dizajnerskih rešenja na enterijerima, arhitektonskog projektovanja kao i urbanističkog i prostornog planiranja mi smo tu za vas. Haus doo je firma sposobna i opremljena za izvođenje različitih vrsta građevinskih i zanatskih radova. Ove radove realizujemo na objektima koje održavamo, ali i na budućim objektima po principu ključ u ruke od temelja do krova. Isto tako sto se tiče tehničkog održavanja obuhvatamo održavanje liftova, hidro uređaja, gasnih kotlarnica, instalacija vodovoda i kanalizacije, grejanja, sistema video nadzora i elektroinstalacija. Poslujemo tačno, brzo i precizno, u skladu sa dogovorom. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo na teritoriji grada i okoline. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Arhitekti, arhitektura

  Novi Sad, Južno-bački

  Gde i šta radimo

  ARHITEKTI, ARHITEKTURA
  Projekt za građevinsku dozvolu, projekt za izvođenje, projekt za novu kuću, dogradnja kuće, promjena namjene, unutarnje oblikovanje, tipski projekti kuće, projekt rušenja, idejni tlocrt stanova, arhitektura za kuću, arhitektonski ured.

  Ponuda
  PROJEKTOVANJE
  Vođenje projektiranja, glavna dokumentacija projekta, dobivanje građevinske dozvole, projekt za gradnju, gradnja kuće.

  Ponuda
  STRUČNI NADZOR
  Nadzor građenja, nadzor građevinske konstrukcije, smanjenje troškova gradnje, pregled detaja u gradnji, nadzor izvođača u gradnji.

  Ponuda
  UNUTRAŠNJI DIZAJN
  Interijer kuće, unutarnji interijer stana, unutarnja oprema lokala, vizualizacije unutarnje opreme, odabir boja interijera, postavljanje opreme, nacrt namještaja, popis radova za interijer.

  Ponuda
  URBANIZAM
  Urbanističko projektiranje, OPN, ODPN.

  Ponuda
  GRAĐEVINSKI RADOVI
  Renovacija mansarde, novogradnja kuće, zidana podpora, otvor za stepenice, betoniranje stepenica, betonski podrum, temeljna ploča, hidroizolacija zida, cjenovno pristupačno građenje, građevinski majstor.

  Ponuda
  ODRŽAVANJE
  SERVIS ZA ČIŠĆENJE
  čišćenje ureda, čišćenje stana, generalno čišćenje nakon gradnje, čiščenje i pranje žaluzina.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Južno-bački, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Dušana danilovića 32, 21000
  Ocene stranaka
  9.2/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati HAUS DOO NOVI SAD?


  9.2
  odlična ocena preduzeća
  7
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Održavanje lifrova, održavanje elektroinstalacije, održavanje hidrouredjaja, održavanje zgrada, vodovodne popravke, projektovanje:

  Južno-bački, Sremski,