Prijava u profil
HAUS DOO NOVI SAD

HAUS DOO NOVI SAD,

Održavanje lifrova, održavanje elektroinstalacije, održavanje hidrouredjaja, održavanje zgrada, vodovodne popravke, projektovanje

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Nemanja Miličić
predstavnik preduzeća

Dušana danilovića 32, 21000
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2012

Preduzeće HAUS DOO iz Novog Sada aktivno je na tržištu od 2012. godine i uspešno se bavi poslovima redovnog održavanja objekata i zgrada, tehničkim održavanjem, izvođenjem radova i projektantskim uslugama. Ukoliko su vam potrebne manje popravke, čišćenja, održavanje i servisiranje zgrada, poslovnih prostora, kancelarija, usluge stručnog nadzora, dizajnerskih rešenja na enterijerima, arhitektonskog projektovanja kao i urbanističkog i prostornog planiranja mi smo tu za vas. Haus doo je firma sposobna i opremljena za izvođenje različitih vrsta građevinskih i zanatskih radova. Ove radove realizujemo na objektima koje održavamo, ali i na budućim objektima po principu ključ u ruke od temelja do krova. Isto tako sto se tiče tehničkog održavanja obuhvatamo održavanje liftova, hidro uređaja, gasnih kotlarnica, instalacija vodovoda i kanalizacije, grejanja, sistema video nadzora i elektroinstalacija. Poslujemo tačno, brzo i precizno, u skladu sa dogovorom. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo na teritoriji grada i okoline. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Arhitektura, arhitekta

Novi Sad, Južno-bački

Gde i šta radimo
ARHITEKTURA, ARHITEKTA
Projekt za građevinsku dozvolu, projekt za izvođenje, projekt za novu kuću, dogradnja kuće, promjena namjene, unutarnje oblikovanje, tipski projekti kuće, projekt rušenja, idejni tlocrt stanova, arhitektura za kuću, arhitektonski ured.

Ponuda
DIZAJN ENTERIJERA
Interijer kuće, unutarnji interijer stana, unutarnja oprema lokala, vizualizacije unutarnje opreme, odabir boja interijera, postavljanje opreme, nacrt namještaja, popis radova za interijer.

Ponuda
GRAĐEVINSKI NADZOR
Nadzor građenja, nadzor građevinske konstrukcije, smanjenje troškova gradnje, pregled detaja u gradnji, nadzor izvođača u gradnji.

Ponuda
PROJEKTOVANJE
Vođenje projektiranja, glavna dokumentacija projekta, dobivanje građevinske dozvole, projekt za gradnju, gradnja kuće.

Ponuda
URBANIZAM
Urbanističko projektiranje, OPN, ODPN.

Ponuda
GRAĐEVINSKI RADOVI
Renovacija mansarde, novogradnja kuće, zidana podpora, otvor za stepenice, betoniranje stepenica, betonski podrum, temeljna ploča, hidroizolacija zida, cjenovno pristupačno građenje, građevinski majstor.

Ponuda
AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE
čišćenje ureda, čišćenje stana, generalno čišćenje nakon gradnje, čiščenje i pranje žaluzina.

Ponuda
ODRŽAVANJE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Južno-bački, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Dušana danilovića 32, 21000
Zašto izabrati HAUS DOO NOVI SAD?


9.2
odlična ocena preduzeća
8
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Održavanje lifrova, održavanje elektroinstalacije, održavanje hidrouredjaja, održavanje zgrada, vodovodne popravke, projektovanje:

Južno-bački, Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju