Prijava u profil

HAI LOGIC-INŽENJERING DOO, Subotica

solarni kolektori, toplotne pumpe, ventilacija, grejanje, gasne instalacije projektovanje mašinskih instalacija, stručni nadzor

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća


  predstavnik preduzeća

  Subotica , Severno-bački
  Tel: 0695521...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2019

  Preduzeće HAI LOGIC-INŽENJERING aktivno i ima višegodišnje iskustvo na tržištu . Uspešno se bavi projektovanjem i izvođenjem mašinskih instalacija , uz stručni nadzor licenciranih inženjera. Poseduje višegodišnje iskustvo u oblasti postavljanja instalacija za grejanje, ventilaciju , klimatizaciju, gasne instalacije, toplotne pumpe, solarne kolektore. Oprema koju projektujemo i isporučujemo , radimo po sistemu kjluč u ruke , a prema potrebi investitora. Posedujemo potrebne licence za našu delatnost poslovanja koje su izdate od nadležnih institucija. Stručnost, profesionalnosti kvalitet su odlike našeg poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Subotici i poslujemo na teritoriji Vojvodine i grada Beograda. Uverite se u naš kvalitet i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Projektovanje , izvođenje i prodaja , mašinskih instalacija i opreme ( TOPLOTNE PUMPE LG , SOLARNI KOLEKTORI ZA GREJANJE I STV , IZMENJIVAČI TOPLOTE ZA GREJANJE , HLAĐENJE, SOLARNE SISTEME I SLIĆNO , KAO I PRATEĆA OPREMA ZA NJIHOVU UGRADNJU)

  Ocene stranaka

  2 ocena
  10/10
  sve ocene
  Gde i šta radimo
  Građevinski nadzor
  Mašinski nadzor za instalacije u oblasti mašunstva , pregled radova izvođača, nadzor izvođača u gradnji.
  Ponuda
  Projektovanje mašinskih instalacija
  o: Projekte za mašinske instalacije, projekte za gasne instalacije , nacrt mašinskih instalacija za izvođenje, plan kanalizacije, nacrt za vodovod, plan grejanja, plan prozračivanja. Vršimo Eleborate za energetsku efiksanost kao i Tehno-Ekonomsku analizu radova za potrebe investitora
  Ponuda
  Gasne instalacije
  Postavljanje gasne instalacije u Subotici i okolikni. Nalazimo se na spisku odabranih izvođača radova kod distributera .
  Ponuda
  Grejanje
  Izvođenje sistema grejanja u stanogradnji i industriji Postavljanje cevnog razvoda , sistema grejanja . Podno grejanje, ploče zidnog grejanja, skidanje radijatora, grejanje na plafonu, ugradnja plinskog kotla, povezivanje greajanja na solarni sistem , montaža centralnog grejanja, preduzeće za centralno grejanje.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Projektovanje i izvođenje solarnih sistema za grejanje i STV. Isporukai montaža : solarnih kolektora i opreme za grejanje i za pripremu sanitarne tople vode (ravni kolektori, cevni vakuumski kolektori, solarni sistem s kolektorom ekspanzionom posudom , rezrvoarom i solarnom stanicom).
  Ponuda
  Solarni sistemi
  Toplotne pumpe
  Isporuka i montaža toplotnih pumpi za grejanje. TOPLOTNE PUMPE LG Služe za grejanje sistema za podno i radijatorsko grejanje, toplotna pumpa voda-voda, toplotna pumpa vazduh-vazduh, toplotna pumpa za novoizgrađene objekte i na postojeće sisteme , uz mogućnost povezivanja STV i hlađenje.
  Ponuda
  Ventilacija
  Projektovanje i izvođenje ventilacije za poslovne prostore . restorane , prodavnice , tržne centre , kao i rekuperacija toplote.
  Ponuda

  U blizini mesta Subotica , Severno-bački i u okolini izvodimo:

  Subotica , Severno-bački
  Zašto izabrati HAI LOGIC-INŽENJERING DOO?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Solarni kolektori, toplotne pumpe, ventilacija, grejanje, gasne instalacije projektovanje mašinskih instalacija, stručni nadzor:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju