Prijava u profil
Za područje

  Vladimir Ikić
  predstavnik preduzeća

  Sopot, Beograd
  Tel: 0648370...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2009

  GSV-MONT, Sopot

  postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori

  GSV-MONT već više od 10 godina pruža usluge u izvođenju instalaterskih radova. Nalazimo se u Sopotu i u okviru poslovanja se angažujemo se širom regije. Naša iskusna ekipa može da realizuje projekte manjeg i srednjeg opsega. Osnovne delatnosti koji se najčešće bavimo su postavljanje vodovodnih, kanalizacionih i grejnih instalacija kao i povezivanje na mrežu. Mi smo firma čije su usluge cenovno veoma dostupne, pouzdane i kvalitetne jer je poslovni cilj naše firme da se dodatno razvijamo, proširujemo na osnovu uspešno realizovanih projekata odnosno isključivo zadovoljnih klijenata.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Podno grejanje
  Montaža podnog grijanja, podno grijanje na izolaciji, vodno podno grijanje, podno grijanje sa trakama, podno grijanje dnevne sobe, podno zagrijavanje u kupaonici, terasa sa podnim grijanjem, podno grijanje za parket.
  Ponuda
  Solarni kolektori
  Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni kolektori, cjevni solarni kolektori za grijanje, solarni sistem sa kolektorom, rasteznom posudom, spremnikom topline i solarnom stanicom.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Vodoinstalater
  Zidno grejanje
  Niskotemperaturno zidno zagriajvanje, zidno grijanje u suhomontažnim zidovima, zagrijavanje sa vodom u zidovima, električno zidno grijanje.
  Ponuda

  U blizini mesta Sopot, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati GSV-MONT?


  10
  odlična ocena preduzeća
  15
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori:

  Grad, Beograd,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: