Prijava u profil
GRANIT-LIJEŠĆE DOO

GRANIT-LIJEŠĆE DOO, SREMSKA MITROVICA

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi

i po ostatku Srbije

Gordana Pejičić
predstavnik preduzeća

Voganjski put bb, 22000 Sremska mitrovica
Tel: +381 22...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2005

Preduzeće Granit-Liješće DOO iz Sremske Mitrovice aktivno je na tržištu još od 2005. godine i uspešno se bavi kamenorezačkim poslovima. Bavimo se obradom i postavljanjem prirodnog kamena, odnosno popločavanjem podova, stepeništa, zidova, postavljanjem mermernih fasada, postavljanjem pultova za šankove, kuhinjskih pultova, izradom i postavljanjem spomenika i memorijalnih ploča, kao i drugim kamenorezačkim poslovima. Poslujemo tačno, brzo i precizno, u skladu sa postavljenim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova, kao i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Sremskoj Mitrovici i poslujemo na teritoriji i poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa predviđenim obimom poslova. Uverite se u našu profesioalnost u poslovanju i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Kamenorezac, klesar

Sremska Mitrovica, Sremski

Gde i šta radimo
KAMENOREZAC, KLESAR
TERACO KAMEN
PODNE OBLOGE
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Sremska mitrovica , Sremski i u okolini izvodimo:

Voganjski put bb, 22000 Sremska mitrovica
Zašto izabrati GRANIT-LIJEŠĆE DOO?


9.5
odlična ocena preduzeća
16
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Mermer i granit, prodaja, obrada i ugradnja mermera i granita, kuhinjski pultovi, šankovi, podne i zidne obloge, stepeništa, hodnici, podovi :

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju