Prijava u profil
GRANEX DOO BELOTIĆ

GRANEX DOO BELOTIĆ, BOGATIĆ

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermera i granita, uređenje kamenom enterijera i eksterijera, granitne grejalice, fontane i česme, spomenici

Loznica , Šabac , i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Dragica Đuričić
predstavnik preduzeća

Ive lole ribara bb, 15350 Bogatić
Tel: +381 15...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1990

Preduzeće Granex DOO aktivno je na tržištu od daleke 1990. godine i uspešno se bavi se obradom granita i mermera u građevinarstvu, kao i kamenorezačkim poslovima. U našoj ponudi možete pronaći posebne izrade za enterijere i eksterijere, odnosno oblaganje mermerom i granitom stepeništa, kupatila, terasa, balkona, hodnika, podova hotela, auto salona, banaka i drugih poslovnih i stambenih objekata, česme i baštenski nameštaj, granitne grejalice, spomenike i memorijale ploče, kao i još mnogo toga. Poslujemo po najvišim evropskim i svedskim standardima, poštujući poslovnu etiku i kvalitet izrade i postavke kamena. Poverene projekte obavljamo u skladu sa predviđenim rokovima, željama, zahtevima i potrebama naših klijenata. O načinu našeg poslovanja govore i mnogobrojne reference koje posedujemo. Poslujemo na teritoriji zemlje i inostranstva. Za sva pitanja i informacije vam stojimo na raspolaganju, te nas možete kontaktirati.

Gde i šta radimo
DEKORATIVNI KAMEN
Polaganje lomljenca, umjetni kamen na fasasadi, kamena obloga na stepenicama.

Ponuda
KAMENOREZAC
Radove izvodimo i u regijama: Loznica , Šabac , Grad, Beograd, Južno-bački, Mačvanski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Bogatić , Mačvanski i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Dekorativni kamen
Kamenorezac
Ive lole ribara bb, 15350 Bogatić
Zašto izabrati GRANEX DOO BELOTIĆ?


9.9
odlična ocena preduzeća
30
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Sečenje, oblikovanje i obrada kamena, mermera i granita, uređenje kamenom enterijera i eksterijera, granitne grejalice, fontane i česme, spomenici:

Grad, Beograd, Južno-bački, Mačvanski, Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju