Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš GRAMAR NISKOGRADNJA DOO ARANĐELOVAC

broj telefona

Šta vam je potrebno?


GRAMAR NISKOGRADNJA DOO ARANĐELOVAC

GRAMAR NISKOGRADNJA DOO ARANĐELOVAC, ARANĐELOVAC

Rušenje objekata, zemljani radovi, ugradnja behatona, izgradnja vodovodne, kanalizacione i gasne mreže, izgradnja puteva, prevoz rasutih materijala

Aranđelovac, Kragujevac, i po ostatku Srbije

Miloje Martinović
predstavnik preduzeća

Gospodar jovanova 12, 34300 Aranđelovac
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 7
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2007

GRAMAR NISKOGRADNJA DOO je osnovano 2007. godine sa sedištem u Aranđelovcu. Bavimo se rušenjima objekata, zemljanim radovima, ugradnjom behatona, izgradnjom vodovodne, kanalizacione i gasne mreže, izgradnjom puteva kao i prevozima rasutih materijala. Posedujemo licencu za izvođenje građevinskih radova u niskogradnji i to nam omogućuje omogućuje da bez poteškoća realizujemo projekte svih opsega. Prepoznatljivi smo po savremenoj građevinskoj mehanizaciji i iskusnim vozačima/rukovaocima. Sve to nam omogućuje da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata za potrebe radova u niskogradnji, a u prilog tome govore naše stečene reference i broj zadovoljnih stranki.


Iskop zemlje

Aranđelovac, Šumadijski

Gde i šta radimo
ISKOP ZEMLJE
Duboki iskop, iskop za kanalizaciju, ugradnja tampona, gaženje terena.

Ponuda
KANAL
RUŠENJE OBJEKATA
ZEMLJANI RADOVI
GASNE INSTALACIJE
VODOINSTALATERI
Vodovod za kuću, kanalizacija u kući, vodoinstalaterski radovi, montaža tuš kabine, vodovod na novo u kući, majstor za vodovod.

Ponuda
GRADNJA PUTEVA
POPLOČAVANJE DVORIŠTA
Polaganje tlakovaca na dvorištu, polaganje tlakovaca na parkiralištu, polaganje tlakovaca oko kuće, rubnici sa poalganjem tlakovaca, postavljanje ploća, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, brzo postavljanje tlakovaca, izvođač postavljanja tlakovaca.

Ponuda
PREVOZI
PRIKLJUČAK ZA STRUJU, VODU
Radove izvodimo i u regijama: Aranđelovac, Kragujevac, Grad, Beograd, Kolubarski, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Aranđelovac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Gospodar jovanova 12, 34300 Aranđelovac
Ocene stranaka
9.3/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati GRAMAR NISKOGRADNJA DOO ARANĐELOVAC?


9.3
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Rušenje objekata, zemljani radovi, ugradnja behatona, izgradnja vodovodne, kanalizacione i gasne mreže, izgradnja puteva, prevoz rasutih materijala:

Grad, Beograd, Kolubarski, Podunavski, Pomoravski, Šumadijski,