Prijava u profil

GORAN KRKIĆ PR RADNJA ZA POSTAVLJANJE VODOVODNIH I KANALIZACIONIH SISTEMA I ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU VODA I KERAMIKA KRKIĆ RUMA, Ruma

Renoviranje kupatila, postavljanje pločica, keramika, vodoinstalacije, renoviranje stana, krečenje, farbanje, gips, završni radovi u građevinarstvu

i po ostatku Srbije
Za područje

  Goran Krkić
  predstavnik preduzeća

  Ruma, Sremski
  Tel: +381 65...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2015

  Preduzeće Voda i Keramika Krkić iz Rume aktivno i uspešno posluje od 2015. godine. Bavimo se celokupnim renoviranjem kupatila, postavljanjem granitnih i keramičkih pločica, vodoinstalaterskim radovima, ali i drugim završnim radovima, poput gipsarskih radova, krečenjem, molersko farbarskim radovima, postavljanjem laminata. U svom posluvanju smo tačni, precizni i pedantni, a poverene poslove obavljamo u zadatim rokovima. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Rumi i poslujemo na teritoriji Srema, Bačke i Beograda. uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka

  1 ocena
  Gde i šta radimo
  Renoviranje kupatila
  Vodoinstalater
  Kupatila
  Gipsarski radovi
  Krečenje, moler
  Keramika, keramičar
  Laminati
  Lepljenje pločica

  U blizini mesta Ruma, Sremski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati GORAN KRKIĆ PR RADNJA ZA POSTAVLJANJE VODOVODNIH I KANALIZACIONIH SISTEMA I ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU VODA I KERAMIKA KRKIĆ RUMA?


  10
  odlična ocena preduzeća
  8
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Renoviranje kupatila, postavljanje pločica, keramika, vodoinstalacije, renoviranje stana, krečenje, farbanje, gips, završni radovi u građevinarstvu:

  Južno-bački, Sremski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju