Prijava u profil
GEODETSKI BIRO TEŠIĆ S I S PEĆINCI

GEODETSKI BIRO TEŠIĆ S I S PEĆINCI, Pećinci

Geometar, geodezija, legalizacija, parcelacija, omeđivanje parcela, elaborat geodetskih radova, izrada topografskog plana

i po ostatku Srbije
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Srđan Tešić
  predstavnik preduzeća

  Pećinci , Sremski
  Tel: 0645673...

  Veličina ekipe: 0
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2018

  Preduzeće TEŠIĆ S I S iz Pećinaca uspešno posluje i bavi se geodetskim poslovima od 2018. godine. Ukoliko vam je potreban geodetski snimak, identifikacija parcele, snimanje faktičkog stanja, interna deoba parcele, parcelacija i preparcelacija, omeđavanje, snimanje odnosno ucrtavanje objekata, legalizacija, kao i drugi geodestki poslovi, mi smo tu za vas. U svom poslovanju smo stručni, tačni i precizni, a poverene poslove obavljamo u predviđenim rokovima. Posvećeni smo i predani svakom projektu i svakom klijentu, a iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Pećincima i Vladimircima i poslujemo na teritoriji Srema, grada Beograda i okoline Šapca. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  GEOMETAR, GEODETA
  Uređivanje međe, reparcelacija, korekcija međe parcele, precizno označavanje međe, geodetski snimak, kolčenje objekta, upis u katastar, zahtev za kućni broj , snimak postoječeg stanja, geodetsko preduzeće.

  Ponuda
  LEGALIZACIJA OBJEKATA
  Legalizacija ilegalne gradnje, legalizacija dozidanih objekata, građevinska dozvola za legalizaciju.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Grad, Beograd, Južno-bački, Mačvanski, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Pećinci , Sremski i u okolini izvodimo:

  Pećinci , Sremski
  Zašto izabrati GEODETSKI BIRO TEŠIĆ S I S PEĆINCI?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Geometar, geodezija, legalizacija, parcelacija, omeđivanje parcela, elaborat geodetskih radova, izrada topografskog plana:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Mačvanski, Sremski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju