Prijava u profil
Za područje

  Aleksandra Spasić
  predstavnik preduzeća

  Mladenovac, Beograd
  Tel: 0637639...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2017

  GEODETSKA AGENCIJA GEO-KOSMAJ, Mladenovac

  Snimanje objekata, ozakonjenje objekata, geodetski radovi u projektovanju i izgradnji objekata, obnova granica parcela (omeđavanje), parcelacija i pre

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće GEO-KOSMAJ aktivno je na tržištu od 2017. godine i uspešno se bavi geodetskim poslovima. Bilo da vam je potrebno snimanje objekata, ozakonjenje objekata, geodetski radovi u projektovanju i izgradnji objekata, obnova granica parcela (omeđavanje), parcelacija i preparcelacija, etažiranje Izrada katastarsko-topografskog plana (KTP), izrada situacionog plana, geodezija u poljoprivredi - mi smo tu za vas. Posvećeni smo i predani svakom našem klijentu i projektu bez obzira na veličinu. U svom poslovanju smo precizni i pedantni, te poslove završavamo u predviđenim rokovima. Sa nama je lako poslovati jer se uvek pridržavamo dobre poslovne etike i poslovnih običaja. Nalazimo se u Mladenovcu i poslujemo na teritoriji regije. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da se informišete, kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka

  1 ocena
  Gde i šta radimo
  Geometar, geodeta
  Uređenje međe parcele, parcelacija, korekcija međe, označavanje međe, geodetski snimak, kolčenje za gradnju, upis kuće u katastar, dobijanje kućnog broja, snimanje po povoljnoj ceni, ponuđač geodetskih usluga.
  Ponuda
  Legalizacija objekata
  Legalizacija objekta, legalizacija dozidanih objekata, dokumenti za legalizaciju.
  Ponuda

  U blizini mesta Mladenovac, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati GEODETSKA AGENCIJA GEO-KOSMAJ?


  10
  odlična ocena preduzeća
  7
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Snimanje objekata, ozakonjenje objekata, geodetski radovi u projektovanju i izgradnji objekata, obnova granica parcela (omeđavanje), parcelacija i pre:

  Grad, Beograd, Podunavski, Šumadijski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju