Prijava u profil

FRIGOMIL, Bajmok

postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori

Za područje

  Dejan Ćulumović
  predstavnik preduzeća

  Bajmok , Severno-bački
  Tel: +381 64...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2011

  Preduzeće FRIGOMIL iz Baajmoka se od 2011. godine uspešno bavi postavljanjem, popravkom i održavanjem grejnih i vodovodnih sistema. Vršimo postavljanje sistema za centralno grejanje, radijatora, cevi i kotlova na struju, gas, pelet ili druge alternativne vidove grejanja. Takođe, vršimo i postavljanje različitih vrsta toplotnih pumpi i sistema podnog i zidnog grejanja, sisteme za solarno grejanje, njihovo održavanje i servisiranje. Profesionalno se odnosimo prema svakom poverenom poslu i klijentu, trudeći se da posao završimo u predviđenim rokovima. Radove obavljamo brzo, efikasno i kvalitetno, u skladu sa potrebama naših klijenata. Nalazimo se u Bajmoku i poslujemo na teritoriji grada i šire okoline. Uverite se u kvalitet našeg poslovanja i kontaktirajte nas.

  Gasne instalacije

  Bajmok, Severno-bački

  Gde i šta radimo
  Gasne instalacije
  Grejanje
  Podno grijanje - sistemske ploče, ploče zidnog grijanja, grijanje radijatorima, stropno grijanje, ugradnja plinskog kotla, kotao na pelete, uljna peć, montaža centralnog zagrijavanja, majstorr za grijanje.
  Ponuda
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Podno grejanje
  Solarni kolektori
  Kolektori za sanitarnu vodu i grijanje, ravni kolektori, cjevni vakumski kolektori, solarni sistem sa kolektorom, rasteznom posudom, spremnikom topline i solarnom stanicom.
  Ponuda
  Toplotne pumpe
  Ventilacija
  Kontrolirano prezračivanje, prezračivanje sa rekuperacijom, prezračevivanje klima uređajem, centralno prezračivanje, lokalna rekuperacija.
  Ponuda
  Vodoinstalater
  Vodovod za kuću, odvodna kanalizacija, vodovodarski radovi, montaža WC školjke, povoljna adaptacija vodovoda, izvođač vodoinstalaterstva.
  Ponuda
  Zidno grejanje

  U blizini mesta Bajmok , Severno-bački i u okolini izvodimo:

  Bajmok , Severno-bački
  Zašto izabrati FRIGOMIL?


  8.8
  odlična ocena preduzeća
  11
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori:

  Severno-bački,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju