Prijava u profil
Za područje

  Mirna Milanović
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0112711...

  Veličina ekipe: 6
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 1991

  FILTER-FRIGO DOO BEOGRAD, Beograd

  Projektovanje klimatizacionih sistema, postavljanje sistema klimatizacije, klimatizacioni sistemi, rashladni sistemi, servis i popravka klimatizacije

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće FILTER-FRIGO DOO BEOGRAD aktivno je na tržištu još od daleke 1991. godine i od tada do danas se uspešno bavi projektovanjem , postavljanjem i servisiranjem klimatizacionih sistema. Ukoliko vam je potrebno postavljanje klimatizacionih sistema u stambene, poslovne, industrijske, ugostiteljske i druge objekte, mi smo pravi izbor za vas. Pored ugradnje, bavimo se i poslovima, projektovanja, održavanja, servisiranja i prodaje opreme za klimatizacione sisteme i klima uređaje. Ažurnost, profesionalnost, stručnost i posvećenost su odlike našeg poslovanja. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijnata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo na teritoriji zemlje i inostranstva. Uverite se u naš profesionalan pristup poslu tako što čete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Gde i šta radimo
  Klima-uređaji, ugradnja klime
  Klima uređaji sa prezračivanjem, ugradnja klima, servisiranje klima, klasične klime, podne klime, prijenosna klima.
  Ponuda

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Projektovanje klimatizacionih sistema, postavljanje sistema klimatizacije, klimatizacioni sistemi, rashladni sistemi, servis i popravka klimatizacije:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju