Prijava u profil

FAGUS-ART DOO APATIN

FAGUS-ART DOO APATIN, APATIN

nameštaj po meri, nameštaj za kuću, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe, montaža nameštaja

Apatin, Kula, Sombor,

Nemanja Amidžić
predstavnik preduzeća

Blok 61 bb, 25260 Apatin
Tel: +381 25...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2007

Preduzeće FAGUS-ART DOO iz Apatina osnovano je 2007. godine i od tada do danas postavljamo sebi standarde u proizvodnji nameštaja, kao i ciljeve u budućoj proizvodnji od kojih ne odstupamo ni u jednom trenutku. U našoj ponudi se nalazi široki asortiman nameštaja za dnevne, dečije i spavaće sobe, kupatila, radne sobe i kancelarije, biblioteke, kupatilski nameštaj, američki plakari, plakari i ormari po meri, komadni nameštaj, kuhinje po meri kao i još mnogo toga. Ukoliko niste sigurni na koji način želite da uredite svoj dom, naši dizajneri enterijera vam stoje na raspolaganju, te će se zajedno sa vama potruditi da pronađete ono što vam najviše odgovara. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, te imamo veliki broj različitih materijala, boja i dezena za svačiji ukus, kako bi i naši najzahtevniji klijenti mogli da pronađu nešto za sebe. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Apatinu i poslujemo na teritoriji regije. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

Gde i šta radimo
DRVENI PROZORI
Dvoslojni drveni prozori, troslojni drveni prozori, fiksni drveni prozori, jednokrilni drveni prozori, dvokrilna drveni prozori, drvena balkonska vrata, drvena panoramska stijena, kvalitetni drveni prozori u stanu, majstor za drvene prozore.

Ponuda
PROZORI
SOBNA VRATA
ULAZNA VRATA
Drveni modeli ulaznih vrata, ALU ulazna vrata, PVC ulazna vrata, ulazna vrata od masivnog drveta, prirodna ulazna vrata, sigurna ulazna vrata, pasivna ulazna vrata, ulazna vrata sa staklom, drvena ulazna vrata, ponuđač ulaznih vrata.

Ponuda
DEČJE SOBE
Namještaj soba za djecu, namještaj mladenačke sobe, stol i krevet u dječjoj sobi.

Ponuda
DRVENE OGRADE
DRVENE STEPENICE
KUHINJE
Moderna kuhinja po narudžbi, klasična kuhinja, kuhinja seljački stil, drvena kuhinja, zamjena kuhinjskog pulta.

Ponuda
SPAVAĆE SOBE
Bračni krevet po mjeri, nočni ormarići po mjeri, ormari u spavačoj sobi po mjeri.

Ponuda
UGRADNI PLAKARI
Ugradbeni ormari, ugradbeni ormari pri novogradnji, ugraddbeni ormar za kapute, ugradbeni ormar stalak na izvlačenje.

Ponuda
DRVENE TERASE
Montaža drvene terase, drvo za terase, drvena terasa iz tikovine, drvene terase cumaru, drvo lipe, drvene terase massaranduba, drvena terasa sibirski ariš.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Apatin, Kula, Sombor, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Apatin , Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

Blok 61 bb, 25260 Apatin
Zašto izabrati FAGUS-ART DOO APATIN?


9.5
odlična ocena preduzeća
13
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, nameštaj za kuću, nameštaj za dečije sobe, nameštaj za dnevne sobe, nameštaj za spavaće sobe, montaža nameštaja:

Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju