Prijava u profil

ES.TE.GE GAS DOO BEOGRAD

ES.TE.GE GAS DOO BEOGRAD, BEOGRAD

postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori

Beograd ,

Siniša Vujičić
predstavnik preduzeća

Slobodana jovića 8v, 11010 Beograd
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2006

Preduzeće ES.TE.GE GAS DOO iz Beograda aktivno je na tržištu od 2006. godine i uspešno se bavi postavljanjem, popravkom i servisiranjem vodovodnih, kanalizacionih i grejnih sistema. Ukoliko vam je potrebno postavljanje vodovoda, renoviranje vodovoda kupatila ili kuhinje, postavljanje priključaka za kanalizaciju, održavanje kanalizacije, postavljanje sistema za grejanje, radijatora, peći, cevi kao i drugi instalacioni poslovi, mi smo tu za vas. U svom poslovanju smo tačni, precizni i pedantni a poverene poslove obavljamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji grada Beograda i šire okoline. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
GASNE INSTALACIJE
GREJANJE
KLIMA UREĐAJI, KLIME
VENTILACIJA
Prezračivanje pri obnovi kući, rekuperacija za kuću, prezračevivanje klimatizacijom, centralna rekuperacija, lokalno prezračivanje.

Ponuda
VODOINSTALATER
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Slobodana jovića 8v, 11010 Beograd
Ocene stranaka
9.5/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati ES.TE.GE GAS DOO BEOGRAD?


9.5
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje vodovodnih sistema, postavljanje kanalizacionih sistema, postavljanje grejnih sistema, odvlaživači vazduha, ventilatori:

Grad, Beograd,