x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš ES ENERGO-SERVIS DOO BEOGRAD

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  ES ENERGO-SERVIS DOO BEOGRAD

  ES ENERGO-SERVIS DOO BEOGRAD, BEOGRAD

  Izgradnja stambenih i nestambenih objekata, adaptacije, sanacije, hidroizolacije, uređenje enterijera, elektro i gasne instalacije, uređenje eksterije

  i po ostatku Srbije

  Nikola Milenković
  predstavnik preduzeća

  Kružni put 61, 11050 Beograd
  Tel: +381 11 ...

  Veličina ekipe: 10
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 1994

  Preduzeće ES Energo-Servis d.o.o osnovano je 1994. godine sa sedištem u Beogradu. Bavimo se izvođenjem kompletnih grubih i završnih radova u građevinarstvu. Takođe, angažujemo se i na poslovima rekonstrukcija, adaptacija i sanacija postojećih objekata kao i uređivanjem enterijera i eksterijera. Kako bismo bilo što konkurentniji i kompletniji, u okviru delatnosti koje izvodimo, bavimo se i elektro radovima kao i proizvodnja alu i pvc stolarije. Obzirom na značajne resurse u vidu stručnih i sposobnih kadrova kao i savremene opreme koju koristimo prilikom izvođenja radova, prepoznati smo kao odličan partner za realizaciju Vaših investicija.


  Gde i šta radimo

  BETONIRANJE
  Temeljna ploča za kuću, betoniranje stepenica, betoniranje stropne ploče, betoniranje terase, betonski zid, betoniranje stupa, drvena oplata za beton, savijanje željeza.

  Ponuda
  GRAĐEVINSKI RADOVI
  Renovacija stana, novogradnja, podpora za zid, rušenje kuće, betoniranje stepenica, ukopani podrum, temelji, hidroizolacija balkona, pouzdano izgrađeni potporni zidovi, poduzeće za gradnju.

  Ponuda
  NOVOGRADNJA
  Novogradnja kuće, garaža, samostojeća kuća, dvojna kuća, gospodarski objekt, zidanje kuće sa ciglom, izvođač gradnje.

  Ponuda
  OBNOVE I SANACIJE
  sanacija stare kuće, građevinsko poduzeće za obnovu.

  Ponuda
  ZIDARSKI RADOVI, ROHBAU
  Dogradnja kuće, kameni zid, strop s punilima, peć, zidanje podrum.

  Ponuda
  HIDROIZOLACIJA RAVNOG  KROVA
  ELEKTROINSTALACIJE
  Elektrika u novoj kući, obnova elektrike, elektrika v sanu, mansardne električne instalacije, grube instalacije elektrike, električni kablovi, montaža štekera, kvalitetne elektoinstalacije u kući, elektroinstalaterski majstor.

  Ponuda
  GASNE INSTALACIJE
  POPLOČAVANJE
  Obnova opločenog dvorišta, opločenje prilaza, postavljanje tlakovaca na prilazu, polaganje tlakovaca na pločniku, rubnici pri prilazu, postavljanje ploća, tlak iz debala drveća, priprema podloge za tlakovce, polaganje tlakovaca za dvorište, majstor za postavljanje tlakovaca.

  Ponuda
  ZIDNE OBLOGE
  KLASIČNO RUČNO MALTERISANJE
  Klasično unutarnje ručno žbukanje, klasična žbuka kod kuće, ručno žbukanje na betonskim zidovima, cementno gipsna žbuka.

  Ponuda
  MALTERISANJE, MALTERI
  povoljno žbukanje zidova, majstor žbukanja.

  Ponuda
  PODNE OBLOGE
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Moravički, Podunavski, Rasinski, Raški, Sremski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

  Veliki izbor pločica

  Kružni put 61, 11050 Beograd
  Ocene stranaka
  9.5/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati ES ENERGO-SERVIS DOO BEOGRAD?


  9.5
  odlična ocena preduzeća
  25
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Izgradnja stambenih i nestambenih objekata, adaptacije, sanacije, hidroizolacije, uređenje enterijera, elektro i gasne instalacije, uređenje eksterije:

  Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Moravički, Podunavski, Rasinski, Raški, Sremski, Šumadijski,