Prijava u profil

ENTERSTIL, Beograd

Proizvodnja tapaciranog nameštaja, nameštaj od punog drveta, nameštaj po meri, fotelje, dvosedi, trosedi, ugaone garniture

Za područje
  odzivnost preduzeća

  Momčilo Milovanović
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: +381 64...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2009

  Enterstil je firma koja se bavi proizvodnjom nameštaja i osnovana je 2009. godine a na osnovu bogatog radnog iskustva, velikog broja prikupljenih referenci i respektabilne reputacije po kojoj smo prepoznatljivi, možemo slobodno reći da smo jedni od vodećih u oblasti u kojoj poslujemo. Predstavništvo nam se nalazi u Beogradu i usluge pružamo svim zainteresovanim investitorima širom teritorije grada Beograda a po potrebi se angažujemo i na udaljenijim destinacijama. Naša stručna, iskusna i uigrana ekipa ima kapacitete da realizuje manje i srednje projekte. Osnovna delatnost kojom se bavimo je proizvodnja tapaciranog nameštaja od punog drveta, u skladu sa merama i zahtevima klijenata. Ono po čemu je naša firma postala sinonim za kvalitet jesu naše fotelje, dvosedi, trosedi i ugaone garniture. Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje uveravamo Vas da ćete napraviti najbolji izbor po pitanju uređenja Vašeg enterijera.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Dečje sobe
  Dnevne sobe
  Spavaće sobe
  Tapaciranje nameštaja

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati ENTERSTIL?


  10
  odlična ocena preduzeća
  14
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Proizvodnja tapaciranog nameštaja, nameštaj od punog drveta, nameštaj po meri, fotelje, dvosedi, trosedi, ugaone garniture:

  Grad, Beograd,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju