Prijava u profil

ENKOKOM DOO BEOGRAD, Beograd

Čelične konstukcije, čelične nadstrešnice, kovane ograde, proizvodi od kovanog gvožđa, hale, zatvaranje balkona, ALU i PVC stolarija

i po ostatku Srbije
Za područje

  Senad Mušović
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0661144...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 1991

  Preduzeće ENKOKOM DOO iz Beograda aktivno je na tržištu još od 1991. godine i uspešno se bavi bravarskim poslovima i prodajom ALU i PVC stolarije. U našoj ponudi možete naći čelične konstrukcije i delove konstrukcija, čelične nadstrešnice, kapije i ograde od kovanog gvožđa, kao i ostale metalne proizvode i galanteriju za građevinarstvo. Takođe, u ponudi imamo izuzetno kvalitetne aluminijumske i PVC prozore i vrata. Pored prodaje, bavimo se i postavljanjem građevinske bravarije, čelčnih konstrukcija, ograda i kapija. U svom poslovanju smo tačni, brzi i precizni, a poverene poslove i projekte završavamo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata, kao i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Beogradui poslujemo na teritoriji grada i šire okoline. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka

  1 ocena
  Gde i šta radimo
  Bravarija, bravarske usluge
  Preoblikovanje metala, ALU konstrukcije, čelične konstrukcije, piljenje metala, kvalitetne nekorozivne ograde, bravarski izvođač.
  Ponuda
  Kovano gvožđe, kovane ograde
  Umjetno kovanje, kovane svjetiljke, kovane ograde, prozorske mreže, kovana vrata po narudžbi, kovane police.
  Ponuda
  Metalne konstrukcije
  Metalne nastrešnice
  Metalne ograde
  Metalne stepenice

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati ENKOKOM DOO BEOGRAD?


  10
  odlična ocena preduzeća
  32
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Čelične konstukcije, čelične nadstrešnice, kovane ograde, proizvodi od kovanog gvožđa, hale, zatvaranje balkona, ALU i PVC stolarija:

  Grad, Beograd, Južno-banatski, Kolubarski, Podunavski, Sremski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju