Prijava u profil

ELEKTRIČARSKA RADNJA PODNO GREJANJE-BONI BEOGRAD (ZEMUN)

ELEKTRIČARSKA RADNJA PODNO GREJANJE-BONI BEOGRAD (ZEMUN), Beograd

Podno grejanje, električno podno grejanje, unutrašnje podno grejanje, spoljašnje podno grejanje, grejanje u industriji, grejanje u poljoprivredi

i po ostatku Srbije
Za područje

  Ninoslav Kapriš
  predstavnik preduzeća

  Beograd , Beograd
  Tel: 0653160...

  Veličina ekipe: 0
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2007

  Preduzeće PODNO GREJANJE-BONI je aktivao na tržištu od 2007. godina i od tada se uspešno bavi u oblasti postavljanja podnog grejanja. Nalazimo se u Beogradu i poslujemo širom regije. Ako vam je potrebno strujno podno grejanje, unutrašnje podno grejanje, spoljašnje podno grejanje, grejanje u industriji, grejanje u poljoprivredi mi smo logičan izbor za vas. U okviru našeg tima su angažovani provereni i iskusni instalateri koji su sposobni da realizuju projekte manjeg i srednjeg obima. Kvalitet i pouzdanost sistema koje ugrađujemo, brza i profesionalana usluga su odlike kojima smo stekli mnogo zadovoljnih klijenata. Za sve informacije nas slobodno kontaktirajte.

  Gde i šta radimo
  ELEKTRIČNO PODNO GREJANJE
  PODNO GREJANJE
  Podno zagrevanje, podno grejanje u estrihu, podno grejanje na vodu, podno grejanje s trakama, podno zagrevanje u dnevnim sobama, podno zagrevanje kupatila, terasa s podnim grejanjem, podno zagrevanje parketa.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Podunavski, Pomoravski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

  Beograd , Beograd
  Zašto izabrati ELEKTRIČARSKA RADNJA PODNO GREJANJE-BONI BEOGRAD (ZEMUN)?


  9.6
  odlična ocena preduzeća
  15
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Podno grejanje, električno podno grejanje, unutrašnje podno grejanje, spoljašnje podno grejanje, grejanje u industriji, grejanje u poljoprivredi:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Podunavski, Pomoravski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju