Prijava u profil

EKO

EKO, PARAĆIN

Usluge uređenja i održavanja okoline, iskopavanja, visinski radovi, zemljani radovi. transport

Ćuprija, Jagodina, Paraćin, i po ostatku Srbije

Dragan Milovanović
predstavnik preduzeća

Laze lazarevića 36, 35250 Paraćin
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2003

Preduzeće EKO, PARAĆIN aktivno je na tržištu od 2003. godine i uspešno se bavi poslovima iz oblasti hortikulture. Ukoliko vam je potrebno iskopavanje, postavljanje zemljišta za travnjake i bašte, uređenje dvorišta, parkova, javnih površina, kao i drugi poslovi vezani za hortikulturu, mi smo pravi izbor za vas. Naš posvećen i kreativan tim može da realizuje svaku vašu želju. U stanju smo da obavimo i druge zemljane radove, iskopavanja, kao i mogućnost radova na visini. Naša ekipa spremna je na sve vaše projekte , opremljeni smo odličnom mehanizacijom. Poslujemo u skladu sa principima kvaliteta pružanja usluga i profesionalnosti poslovanja. Poverene projekte završavamo u predviđenim rokovima. Nalazimo se u Paraćina, ali poslujemo na teritoriji cele države. Uverite se u sve navedeno i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Iskop zemlje

Paraćin, Pomoravski

Gde i šta radimo
ISKOP ZEMLJE
Iskop zemlje građevinske jame, plitki iskop, drenaža, gaženje terena.

Ponuda
ZEMLJANI RADOVI
HORTIKULTURA, BAŠTA, DVORIŠTE
TRANSPORT
UREĐENJE DVORIŠTA
Košnja trave, rezanje žive ograde, čiščenje korova, polaganje nove trave.

Ponuda
VISINSKI RADOVI
Visinski radovi, visinsko bojanje, čiščenje fasade, obnove in sanacije na visini, sječa, montaža konstrukcija na visini.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Ćuprija, Jagodina, Paraćin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Paraćin , Pomoravski i u okolini izvodimo:

Laze lazarevića 36, 35250 Paraćin
Ocene stranaka
8.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati EKO?


8.8
odlična ocena preduzeća
17
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Usluge uređenja i održavanja okoline, iskopavanja, visinski radovi, zemljani radovi. transport:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju