Prijava u profil

EIP DOO KRAGUJEVAC

EIP DOO KRAGUJEVAC, KRAGUJEVAC

Industrijski podovi, Epoksi i poliuretanski podovi, Vinil i PVC podovi, sve vrste hidoizolacije

Aranđelovac, Kragujevac, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Nikola Stefanović
predstavnik preduzeća

Kralja aleksandra prvog karađorđevića 96, 34000 Kragujevac
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2015

Preduzeće EIP DOO iz Kragujevca aktivno i uspešno posluje na tržištu u domenu industrijskih podova, epoksi i pvc podova, te se bavi svim vrstama hidroizolacije. Ukoliko vam je potrebno postavljanje podova u različitim objektima industrijske namene kao što su mlečna,mesna hemijska industrija i sl mi smo pravi izbor za vas. Pored navedenog bavimo se i epoksidnim i poliuretenskim podovima, kao i vinil i pvc podovima. Takođe u skolopu našeg poslovanja pružamo usluge svih vrsta hidroizolacije. U svom poslovanju smo stručni, pedantni i tačni, a poverene poslove završavamo u zadatim rokovima. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Uverite se u sve navedeno tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Hidroizolacija temelja

Kragujevac, Šumadijski

Gde i šta radimo
HIDROIZOLACIJA TEMELJA
HIDROIZOLACIJA RAVNOG  KROVA
INDUSTRIJSKI PODOVI
EPOKSIDNI PODOVI
VINILNI PODOVI, PVC PODOVI
Radove izvodimo i u regijama: Aranđelovac, Kragujevac, Borski, Braničevski, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Kragujevac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

Kralja aleksandra prvog karađorđevića 96, 34000 Kragujevac
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati EIP DOO KRAGUJEVAC?


9.2
odlična ocena preduzeća
5
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Industrijski podovi, Epoksi i poliuretanski podovi, Vinil i PVC podovi, sve vrste hidoizolacije :

Borski, Braničevski, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju