Prijava u profil

DUŠKO RADIVOJ PREDUZETNIK BUNARDŽIJSKA RADNJA GEODRILL-DULE JAŠA TOMIĆ

DUŠKO RADIVOJ PREDUZETNIK BUNARDŽIJSKA RADNJA GEODRILL-DULE JAŠA TOMIĆ, JAŠA TOMIĆ

Bušenje bunara, bunari, sve vrste bunara

Zrenjanin, i po ostatku Srbije

Duško Radivoj
predstavnik preduzeća

Sloga 14, 23230 Jaša tomić
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 1993

Preduzeće GEODRILL-DULE iz Jaše Tomića se uspešno, već duži niz godina bavi poslovima dubinskog bušenja, bušenja svih vrsta bunara i opremanja bunara. Bilo da vam je bunar potreban za grejanje ili navodnjavanje, te ukoliko želite da ga u potpunosti opremite za upotrebu, možete nas pozvati. Odazivamo se na svaki poziv potencijalnog klijenta, te u skladu sa potrebama klijenata dajemo svoje stručno mišljenje i predloge. Brzi smo, tačni i kvalitetni u poslovanju. Bitno nam je da posao za koji smo angažovani dobro i kvalitetno uradimo, jer smatramo da je najbolja reklama zadovoljan klijent. Nalazimo se u Jaši Tomiću i poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Kontaktirajte nas i uverite se u sve navedeno.


Bušenje bunara

Jaša tomić, Srednje-banatski

Gde i šta radimo
BUŠENJE BUNARA
Radove izvodimo i u regijama: Zrenjanin, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Jaša tomić , Srednje-banatski i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Bušenje bunara
Sloga 14, 23230 Jaša tomić
Ocene stranaka
8.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DUŠKO RADIVOJ PREDUZETNIK BUNARDŽIJSKA RADNJA GEODRILL-DULE JAŠA TOMIĆ?


8.8
odlična ocena preduzeća
27
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Bušenje bunara, bunari, sve vrste bunara:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,