Prijava u profil

Društvo za proizvodnju trgovinu i usluge PLASTOPEX DOO OSEČINA, Osečina

Plastične cisterne za vodu, plastični rezervoari za kišnjicu, plastični silosi, separatori masti, ulja i naftnih derivata iz vode, kace, plastične sep

i po ostatku Srbije
Za područje

  Uroš Jančić
  predstavnik preduzeća

  Osečina, Kolubarski
  Tel: 0652524...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2018

  Preduzeće PLASTOPEX iz Osečine je aktivno od 2018. godine i od tada uspešno posluje na području izrade proizvoda od plastike. Bavimo se proizvodnjom uređaja za pročišćavanje otpadnih voda, rezervoara za kišnjicu, plastičnih kaca, separatora masti, ulja i naftnih derivata, plastične septičke jame, plastičnih silosa, pontona, cevi za ventilaciju, kanalizaciju i još mnogo toga. Naš stručni tim spreman je da preuzme projekte različitih veličina i izvede ih kvalitetno, pedantno i u okviru dogovorenih rokova. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih projekata i isto toliko zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji cele Srbije Za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte.

  Gde i šta radimo
  Betonska galanterija
  Prečišćavanje otpadnih voda
  Sistem za prečišćivanje kod kuće, membranski sistemi za prečiščivanje, sustav za prečiščivanje, biljna gredica, neprotočne biološke septičke jame.
  Ponuda
  Rezervoar za kišnicu
  Nadzemni rezervoari za kišnicu, rezervoar za kišnicu pod zemljom, pumpa za kišnicu, sistem za skupljanje kišnice.
  Ponuda

  U blizini mesta Osečina, Kolubarski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati Društvo za proizvodnju trgovinu i usluge PLASTOPEX DOO OSEČINA?


  9.1
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Plastične cisterne za vodu, plastični rezervoari za kišnjicu, plastični silosi, separatori masti, ulja i naftnih derivata iz vode, kace, plastične sep:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju