x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE N&S-STOLARIJA 2014 DOO LOZNICA

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE N&S-STOLARIJA 2014 DOO LOZNICA

  DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE N&S-STOLARIJA 2014 DOO LOZNICA, LOZNICA

  drvena unutrašnjia vrata, drvena vrata, drveni prozori, drvena stolarija,sobna vrata, ulazna medijapan vrata, unutrašnja medijapan vrata

  Vera Nedeljković
  predstavnik preduzeća

  Dragoljuba popovića 14, 15300 Loznica
  Tel: +381 15 ...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2014

  DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE N&S-STOLARIJA 2014 DOO iz Loznice osnovano je 2014. godine i od tada do danas postavljamo sebi standarde u proizvodnji drvene stolarije, kao i ciljeve u budućoj proizvodnji od kojih ne odstupamo ni u jednom trenutku. U našoj ponudi se nalazi široki asortiman drvenih vrata i prozora, drvenih nadstrešnica, drvenih ograda, drvenih stepenica kao i još mnogo toga i manje više sve šta ima veze sa drvetom i njegovim proizvodom. Ukoliko niste sigurni na koji način želite da uredite svoj dom, naši dizajneri enterijera vam stoje na raspolaganju, te će se zajedno sa vama potruditi da pronađete ono što vam najviše odgovara. Poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, te imamo veliki broj različitih materijala, boja i dezena za svačiji ukus, kako bi i naši najzahtevniji klijenti mogli da pronađu nešto za sebe. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata, a o čemu svedoče i brojne reference koje posedujemo. Nalazimo se u Loznici i poslujemo u regiji. Uverite se u naš kvalitet i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Drvena nadstrešnica, nadstrešnice

  Loznica , Mačvanski

  Gde i šta radimo

  DRVENA NADSTREŠNICA, NADSTREŠNICE
  Drvena nadstrešnica za ulaz, drvena automobilska nadstrešnica, nadstrešnica za terasu, drvena pergola.

  Ponuda
  DRVENA ULAZNA VRATA
  DRVENI PROZORI
  GARAŽNA VRATA
  PROZORI
  ULAZNA VRATA
  UNUTRAŠNJA VRATA
  DRVENE OGRADE
  DRVENE STEPENICE
  DRVENE TERASE
  Polaganje drvene terase, odporno drvo za terase, drvena terasa iz tikovine, cumaru terase, drvo lipe, drvena terasa iz drveta massaranduba, drvena terasa sibirski ariš.

  Ponuda
  DRVENA FASADA
  Drvena obloga fasade, fasada od ariša, ventilirana fasada sibirski ariš, tikovina drvena fasada, obnova drvene fasade, šalukatre.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Mačvanski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Loznica , Mačvanski i u okolini izvodimo:

  Dragoljuba popovića 14, 15300 Loznica
  Ocene stranaka
  8.8/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE N&S-STOLARIJA 2014 DOO LOZNICA?


  8.8
  odlična ocena preduzeća
  5
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Drvena unutrašnjia vrata, drvena vrata, drveni prozori, drvena stolarija,sobna vrata, ulazna medijapan vrata, unutrašnja medijapan vrata:

  Mačvanski,