Prijava u profil

DRAGAN JEREMIĆ PR ZANATSKA RADNJA JEREMIĆ STONE ARANĐELOVAC

DRAGAN JEREMIĆ PR ZANATSKA RADNJA JEREMIĆ STONE ARANĐELOVAC, ARANĐELOVAC

Sve od kamena, popločavanje, stepenice, stubovi

i po ostatku Srbije

Dragan Jeremić
predstavnik preduzeća

Josifa pančića 67, 34300 Aranđelovac
Tel: +381 60...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2012

Preduće JEREMIĆ STONE ARANĐELOVAC aktivno je i uspešno posluje od 2012. godine. Mi smo preduzeće koje je tu da za vas napravi sve od kamene što možete da zamislite. Kamen ima svoju posebnu primenu, tako da sa našim prirodnim kamenom možete da oblažete vaše unutrašnje i spoljašnje zidove, stepenice ili ograde, možete da pravite fontane ili staze, kamine ili ulaze, sve što vam padne na pamet može da se napravi od prirodnog kamena. Imajući u vidu da postoji veliki broj vrsti prirodnog kamena, svaki se može iskoristiti da ulepša deo vašeg životnog prostora, kako bi on bio još lepši i sadržajniji. Sedište se nalazi u Aranđelovcu, ali smo spremni da poslujemo i van teritorije grada, Vojvodine , sve u zavisnosti od obima poslova. Naš stučan tim, spreman je izvršiti svoje obaveze u predviđenim rokovima, a pri tome koristimo najbolji materijal koji se može pronaći na našem tržištu. Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju . Budite slobodni da nas kontaktirate.

Gde i šta radimo
KAMENE KUĆE
KAMINI
Kamini na plin, kaminski umetci za pelete, kaminski umetci za pelete, ugradni kamini na bioetanol, kamini sa zagrijavenjem zraka, akumulacijsko ložišni kamini, kamin za grijanje vode.

Ponuda
DEKORATIVNI KAMEN
KAMENOREZAC, KLESAR
POPLOČAVANJE, BEHATON
Opločivanje dvorišta, opločivanje parkirališta, polaganje pločnika sa tlakovcima, rubnici sa poalganjem tlakovaca, postavljanje ploća, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, polaganje tlakovaca za dvorište, polagač tlakovaca.

Ponuda
TERACO KAMEN
Radove izvodimo i u regijama: Aranđelovac, Kragujevac, Južno-bački, Južno-banatski, Moravički, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Aranđelovac , Šumadijski i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Josifa pančića 67, 34300 Aranđelovac
Zašto izabrati DRAGAN JEREMIĆ PR ZANATSKA RADNJA JEREMIĆ STONE ARANĐELOVAC?


9.1
odlična ocena preduzeća
9
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Sve od kamena, popločavanje, stepenice, stubovi:

Južno-bački, Južno-banatski, Moravički, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju