Prijava u profil
DOO UNIMONT INĐIJA

DOO UNIMONT INĐIJA, INĐIJA

Proizvodnja PNK regala, RNK regala, podnih razvoda, gromobranske opreme, metalnih polica, razvodnih kutija i pratećeg materijala

Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, i po ostatku Srbije

Gojko Stojanac
predstavnik preduzeća

Jovana popovića 134, 22320 Inđija
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 1990

Preduzeće Unimont DOO iz Inđije aktivno je na tržištu još od daleke 1990. godine i uspešno se bavi proizvodnjom i prodajom razvodnih kutija i pratećeg materijala, RNK regala, gromobranske oprem, metalnih polica i podnih razvoda. U našem širokom asortimanu možete pronaći i ugradnerazvodne kutije, tazvodne kutije za rigips, razvodne kutije za zid, kip kutije, montažne kutije za prekidače i utičnice i još mnogo toga. Proizvode izrađujemo u vlatitim pogonima, po najsavremenijim standardima i tehnologijama. U svom poslovanju smo tačni, ljubazni i brzi i poštujemo rokove naših klijenata. Nalazimo se u Inđiji i poslujemo na teritoriji Srbije. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što čete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Građevinski materijal

Inđija, Sremski

Gde i šta radimo
GRAĐEVINSKI MATERIJAL
ELEKTRIČAR, ELEKTROINSTALACIJE
Instalacije u individualnoj kući, električne instalacije na novo, električne instalacije u stanu, elektrika u mansardi, grubi razvod elektroinstalacija, kabeli za elektriku, montaža štekara, grube i fine električne instalacije, električarstvo.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Inđija, Ruma, Šid, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Grad, Beograd, Južno-bački, Sremski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Inđija , Sremski i u okolini izvodimo:

Jovana popovića 134, 22320 Inđija
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DOO UNIMONT INĐIJA?


9.1
odlična ocena preduzeća
30
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Proizvodnja PNK regala, RNK regala, podnih razvoda, gromobranske opreme, metalnih polica, razvodnih kutija i pratećeg materijala:

Grad, Beograd, Južno-bački, Sremski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju