Prijava u profil
DOO TIHA SREMSKA KAMENICA

DOO TIHA SREMSKA KAMENICA, NOVI SAD

Dekorativne behaton ploče, betonska galanterija, roštilji, kamini, dekorativni kamen, kamen za bazene

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Sonja Obradović
predstavnik preduzeća

Cara Lazara 15, 21000 Novi Sad
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2009

Preduzeće je DOO TIHA SREMSKA KAMENICA firma koja je aktivna na tržištu od 2009 god. Mi smo jedan od lidera u proizvodnji betonske galanterije na domaćem i regionalnom tržištu, i kao preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u oblasti građevinske delatnosti , težimo širenju spektra proizvoda, i zadovoljavanju interesa i želja naših klijenata. Specijalizovani smo za proizvodnju betonske galanterije, behaton ploća, kamina, roštilja, proizvodnja rubnog kamena za bazene. Sami možete da izabere izgled vaše betonske dekorativne ograde, birate model i boju, dizajn sve što poželiti mi možemo pretvoriti u realnost. Naše preduzeće je u mogućnosti da odgovori na projekte svih veličina. Eksluzivne behaton ploče, dekorativne ograde i još mnogo toga je nešto što ćete pronaći baš kod nas. Celokupni asortiman se proizvodi u raznim bojama i sklapa u najrazličitije mozaike. Boje su postojane i ne menjaju se, jer su ubačene u samu strukturu materijala. Idealne su za popločavanje šetališta, dvorišta, trgova, parkova. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju . Budite slobodni da nas kontaktirate.


DOO TIHA SREMSKA KAMENICA
DOO TIHA SREMSKA KAMENICA objavio/la je referencu za područje Popločavanje, behaton
16. Apr 2020
DOO TIHA SREMSKA KAMENICA
DOO TIHA SREMSKA KAMENICA objavio/la je referencu za područje Popločavanje, behaton
16. Apr 2020
Gde i šta radimo
DRVENE KUĆE
Masivne kuće, brvnare.

Ponuda
KAMINI
Kaminski umetci na plin, kaminski umetci za pelete, samostojeći kamini za pelete, ugradni kamini na bioetanol, kamini za zagrijavanje zraka, kamini sa ložištem, kamin za toplu vodu.

Ponuda
DEKORATIVNI KAMEN
Lomljeni kamen na fasadi, polaganje umjetnog kamena, oblaganje stepenica sa neravnim kamenom.

Ponuda
POPLOČAVANJE, BEHATON
Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločivanje parkirališta, polaganje tlakovaca oko kuće, rubnici sa poalganjem tlakovaca, postavljanje ploća, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, polaganje tlakoaca na prilazu, poduzeće za polaganje tlakovaca.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Novi Sad , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Veliki izbor pločica

Cara Lazara 15, 21000 Novi Sad
sve ocene
Zašto izabrati DOO TIHA SREMSKA KAMENICA?


9.3
odlična ocena preduzeća
11
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Dekorativne behaton ploče, betonska galanterija, roštilji, kamini, dekorativni kamen, kamen za bazene :

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,