Prijava u profil
Za područje

  Sonja Obradović
  predstavnik preduzeća

  Novi Sad, Južno-bački
  Tel: 0626000...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2009

  DOO TIHA SREMSKA KAMENICA, Novi Sad

  Dekorativne behaton ploče, betonska galanterija, roštilji, kamini, dekorativni kamen, kamen za bazene

  i po ostatku Srbije

  Preduzeće je DOO TIHA SREMSKA KAMENICA firma koja je aktivna na tržištu od 2009 god. Mi smo jedan od lidera u proizvodnji betonske galanterije na domaćem i regionalnom tržištu, i kao preduzeće sa dugogodišnjom tradicijom u oblasti građevinske delatnosti , težimo širenju spektra proizvoda, i zadovoljavanju interesa i želja naših klijenata. Specijalizovani smo za proizvodnju betonske galanterije, behaton ploća, kamina, roštilja, proizvodnja rubnog kamena za bazene. Sami možete da izabere izgled vaše betonske dekorativne ograde, birate model i boju, dizajn sve što poželiti mi možemo pretvoriti u realnost. Naše preduzeće je u mogućnosti da odgovori na projekte svih veličina. Eksluzivne behaton ploče, dekorativne ograde i još mnogo toga je nešto što ćete pronaći baš kod nas. Celokupni asortiman se proizvodi u raznim bojama i sklapa u najrazličitije mozaike. Boje su postojane i ne menjaju se, jer su ubačene u samu strukturu materijala. Idealne su za popločavanje šetališta, dvorišta, trgova, parkova. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju . Budite slobodni da nas kontaktirate.

  Gde i šta radimo
  Drvene kuće, brvnare
  Masivne kuće, brvnare.
  Ponuda
  Kamini
  Kaminski umetci na plin, kaminski umetci za pelete, samostojeći kamini za pelete, ugradni kamini na bioetanol, kamini za zagrijavanje zraka, kamini sa ložištem, kamin za toplu vodu.
  Ponuda
  Dekorativni kamen
  Lomljeni kamen na fasadi, polaganje umjetnog kamena, oblaganje stepenica sa neravnim kamenom.
  Ponuda
  Popločavanje
  Uređenje dvorišta sa postavljanjem tlakovaca, opločivanje parkirališta, polaganje tlakovaca oko kuće, rubnici sa poalganjem tlakovaca, postavljanje ploća, tlak iz debala drveća, nasipavanje za tlakovce, polaganje tlakoaca na prilazu, poduzeće za polaganje tlakovaca.
  Ponuda

  U blizini mesta Novi Sad, Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati DOO TIHA SREMSKA KAMENICA?


  9.3
  odlična ocena preduzeća
  15
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Dekorativne behaton ploče, betonska galanterija, roštilji, kamini, dekorativni kamen, kamen za bazene:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Podunavski, Pomoravski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: