Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš DOO PANON TIM ALFA NOVI SAD

broj telefona

Šta vam je potrebno?


DOO PANON TIM ALFA NOVI SAD

DOO PANON TIM ALFA NOVI SAD, FUTOG

Postavljanje električnih instalacija

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Karolj Kertes
predstavnik preduzeća

Rade kondića 42, 21410 Futog
Tel: +381 21 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2009

DOO Panon Tim Alfa je perduzeće koje se uspešno, već duži niz godina bavi poslovima postavljanja elektroinstalacija u industriji, kao i ugradnjom i održavanjem sistema za automatizaciju, alarmnih sistema, ako i svih drugih sistema koji su neophodni da bi jedno industrijsko postrojenje funkcionisalo na pravilan način. Naš tim se sastoji od stručnjaka i radnika sa višegodišnjim iskustvom, i upravo to nam omogućuje da poslujemo kvalitetno, precizno i u skladu sa postavljenim rokovima. Možemo se pohvaliti i sertifikatom za Firmu od poverenja iz 2016. godine, koji upravo govori o profesionalnosti našeg tima i načina poslovanja. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju. Kontaktirajte nas.


Električar

Futog, Južno-bački

Gde i šta radimo
ELEKTRIČAR
Instalacije u individualnoj kući, obnova elektrike, stambene električne instalacija, elektrika u mansardi, grubi razvod elektroinstalacija, električni kablovi, montaža štekera, električni vodovi na novo, elektro poduzeće.

Ponuda
ELEKTRIČNA MERENJA
RAČUNARSKE MREŽE
RASVETA, OSVETLJENJE
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Futog , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Rade kondića 42, 21410 Futog
Ocene stranaka
9/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DOO PANON TIM ALFA NOVI SAD?


9
odlična ocena preduzeća
10
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje električnih instalacija:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,