Prijava u profil

DOO FERRO CASA SOMBOR

DOO FERRO CASA SOMBOR,

Kovane ograde, kovane kapije, inox ograde, inox nadstrešnice, inox kapije, metalne konstrucije, nameštaj od kovanog gvožđa

Apatin, Kula, Sombor, i po ostatku Srbije

Mirko Stjelja
predstavnik preduzeća

Centrala 7, 25000
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 6
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2006

Preduzeće Ferro Casa iz Sombora aktivno je na tržištu od 2006. godine i od tada do danas se uspešno bavi izradom elemenata od kovanog gvožđa i inoxa. U našoj ponudi možete pronaći elemente za ograde od kovanog gvožđa i inoxa, kovane ograde i kapije, inox ograde, gelendere, metalne konstrukcije, nameštaj od kovanog gvožđa i još mnogo toga. Pored proizvodnje, vršimo i ugradnju gotovih ograda i kapija, projektovanje i konsalting u vezi našeg asortimana. U svom poslovanju smo precizni, tačni, i uvek poštujemo rokove, želje i zahteve naših klijenata. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Somboru i poslujemo na teritoriji Vojvodine i grada Beograda. Uverite se u kvalitet naših proizvoda i profesionalnost našeg poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
BRAVARIJA
Obrada metala, aluminijske konstrukcije, montaža čeličnih konstrukcija, piljenje metala, dobra metalna nadstrešnica, izvođač za bravarstvo.

Ponuda
INOX NADSTREŠNICE
Nosive inox konstrukcije, nehrđajuća automobilska nadstrešnica, inox stepenice, zavarivanje inoxa.

Ponuda
INOX OGRADE
INOX OPREMA
INOX STEPENICE
METALNE KONSTRUKCIJE
METALNE NADSTREŠNICE
METALNE OGRADE
Radove izvodimo i u regijama: Apatin, Kula, Sombor, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Zapadno-bački i u okolini izvodimo:

Centrala 7, 25000
Ocene stranaka
9.6/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DOO FERRO CASA SOMBOR?


9.6
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Kovane ograde, kovane kapije, inox ograde, inox nadstrešnice, inox kapije, metalne konstrucije, nameštaj od kovanog gvožđa:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,