x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš DEJAN MAŠIĆ PR KROVNI RADOVI DMS-TERM NOVI SAD

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  DEJAN MAŠIĆ PR KROVNI RADOVI DMS-TERM NOVI SAD

  DEJAN MAŠIĆ PR KROVNI RADOVI DMS-TERM NOVI SAD,

  Krovni radovi, limeni krovovi i limarija krova, čelične konstrukcije, ravni krovovi, hidroizolacija

  i po ostatku Srbije
  odzivnost preduzeća

  Dejan Mašić
  predstavnik preduzeća

  Veternička 13, 21000
  Tel: +381 65 ...

  Veličina ekipe: 0
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2014

  Preduzeće DMS-Term aktivno je na tržištu od 2014. godine i uspešno se bavi poslovima svih vrsta hidroizolacije, proizvodnjom i montažom limenih (metalnih) krovova i limarije krova, kao i izradom ravnih krovova. Ukoliko vam je potrebna hidroizolacija temelja i temeljne ploče, podruma, krovova ili bazena možete nas kontaktirati. Takođe, postavljamo celokupnu konstrukciju i same limene krovove koji su postali sve učestaliji vid pokrivanja objekata zbog svojih estetskih i funkcionalnih prednosti. Pored navedenog, vršimo i izradu ravnih krovova i celokupne limarije na krovovima. U svom poslovanju smo tačni, brzi i pedantni i uvek poštujemo postavljene rokove naših klijenata. Tu smo kako bismo saslušali sve vaše potrebe, želje i ideje i na kraju ih realizovali. Smatramo da je najbolji vid reklame zadovoljan klijent, a iza nas se nalazi veliki broj uspešno završenih projekata i zadovoljnih klijenata. Nalazimo se u Novom Sadu i poslujemo na teritoriji Vojvodine i grada Beograda, ali i šire, u skladu sa obimom projekta. Uverite se u profesionalnsot našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


  Hidroizolacija temelja

  Novi Sad, Južno-bački

  Gde i šta radimo

  HIDROIZOLACIJA TEMELJA
  HIDROIZOLACIJA RAVNOG  KROVA
  KROVNI POKRIVAČI
  KROVOPOKRIVAČ
  Novi krov, novi krov, zamjena krova, hidroizolacija krova, ugradnja krovnog prozora, nadstrešnica za terasu, krov na jednu vodu, profesionalna zamjena krovišta, krovopokrivački majstor.

  Ponuda
  LIMARIJA KROVA
  Krovni vijenci, cijevi za otpadnu vodu, koljeno žlijeba, skriveni žljebovi, žljebovi, gromobran, limeni krov, pokrivanje kupola sa limom, novi snijegobrani na krovu, izvođač limarskih radova.

  Ponuda
  METALNI KROVOVI
  RAVNI KROVOVI
  Ravni krov sa nasipom, polaganje folije za ravni krov, hidroizolacija ravnog krova, toplotna izolacija ravnog krova, sanacija vlage ravnog krova.

  Ponuda
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

  Veternička 13, 21000
  Ocene stranaka
  10/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati DEJAN MAŠIĆ PR KROVNI RADOVI DMS-TERM NOVI SAD?


  10
  odlična ocena preduzeća
  5
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Krovni radovi, limeni krovovi i limarija krova, čelične konstrukcije, ravni krovovi, hidroizolacija:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,