Prijava u profil
Za područje

  Darko Bešević
  predstavnik preduzeća

  Beograd, Beograd
  Tel: 0112091...

  Veličina ekipe: 50
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2011

  DAREX HOME DOO BEOGRAD, Beograd

  Proizvodna nameštaja po porudžbini, prodaja nameštaja po meri, prodaja materijala za izradu nameštaja, opremanje enterijera, uslužna obrada pločastih

  i po ostatku Srbije

  Darex Home je moderna kompanija koja dugi niz godina nivo kvaliteta svojih proizvoda i politike poslovanja podiže na najviši nivo. Sedište nam je u Beogradu i bavimo se proizvodnjom i prodajom nameštaja po porudžbini, prodajom materijala za izradu nameštaj, kao i opremanjem enterijera. Obzirom da se proizvodni procesi u našoj kompaniji odvijaju uz pomoć najmodernijih i najsavremenijih tehnologija, ističemo se kao jedna od liderskih firmi iz oblasti proizvodnje nameštaja koja ima kapacitete za realizaciju projekata svih obimnosti. Stručnošću, profesionalnošću i kompetentnošću našeg tima, kao i kvalitetom proizvoda i usluga postali smo dugogodisnji partneri mnogobrojnim činiocima iz ove delatnosti. Darex Home danas je kompanija koja posluje po najsavremenijim poslovnim standardima kome je zadovoljstvo klijenta na prvom mestu.

  Gde i šta radimo
  Baštenske garniture, baštenski nameštaj
  Dečje sobe
  Dječja soba po mjeri, namještaj mladenačke sobe, krevet na kat u dječjoj sobi.
  Ponuda
  Dnevne sobe
  Nameštaj po meri
  Obloge za zid
  Drvena obloga fasade, drvo na stropu, drveni zid.
  Ponuda
  Sastavljanje nameštaja, kuhinje
  Spavaće sobe
  Stolar
  Drvenarske usluge, namještaj ultrapas, unutarnja oprema furnir, unutarnja oprema po mjeri, namještaj u dnevnoj sobi, stolarstvo.
  Ponuda
  Ugradni plakari
  Dečja igrališta

  U blizini mesta Beograd, Beograd i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Proizvodna nameštaja po porudžbini, prodaja nameštaja po meri, prodaja materijala za izradu nameštaja, opremanje enterijera, uslužna obrada pločastih:

  Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pčinjski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju