Prijava u profil

DANKOM INŽENJERING DOO SMEDEREVSKA PALANKA

DANKOM INŽENJERING DOO SMEDEREVSKA PALANKA, SMEDEREVSKA PALANKA

Krovni radovi, čelične konstrukcije, bravarija, izrada kapija i ograda, montaža čeličnih konstrukcija, oluci, čelične nadstrešnice

Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, i po ostatku Srbije

Vladimir Krtinić
predstavnik preduzeća

Prvoslava kuhara 3, 11420 Smederevska palanka
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1992

Preduzeće DANKOM INŽENJERING DOO iz Smederevske Palanke aktivno je na tržištu još od daleke 1992. godine i uspešno se bavi limarskim i bravarskim poslovima u oblasti građevinarstva. Bavimo se izgradnjom hala, različitih konstrukcija, panela, radimo limene opšave, postavljamo oluke, metalne krovove, ograde, stepeništa i kapije, čelične konstrukcije i nadstrešnice, kapije i ograde od kovanog gvožđa, kao i drugim limarsko-bravarskim poslovima. U svom poslovanju smo tačni, posvećeni i pedantni. Trudimo se da sve poverene poslove završimo u predviđenom roku. Poštujemo želje, zahteve i potrebe klijenata i smatramo da je zadovljan klijent najbolja reklama. Tradicija, iskustvo i kvalitet su reči koje najbolje opisuju naš način poslovanja. Nalazimo se u Smederevskoj Palanci, poslujemo na teritoriji podunavske regije, grada Beograda, ali i šire, u skladu sa obimom predviđenih poslova. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.


Limarski radovi

Smederevska Palanka , Podunavski

Gde i šta radimo
LIMARSKI RADOVI
LIMENI KROVOVI, LIM ZA KROV
BRAVARIJA, BRAVARSKE USLUGE
Preoblikovanje metala, izrada aluminijskih konstrukcija, izrada čeličnih konstrukcija, piljenje metala, izrada inox ograde, bravar.

Ponuda
KOVANO GVOŽĐE, KOVANE OGRADE
Tradicionalno kovanje, kovani svijećnjaki, kovane balkonske ograde, kovane zaštitne mreše, kovana ulazna vrata, kovani stol.

Ponuda
METALNE KONSTRUKCIJE
METALNE NASTREŠNICE
METALNE OGRADE
METALNE STEPENICE
Radove izvodimo i u regijama: Smederevo , Smederevska Palanka , Velika Plana, Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Šumadijski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Smederevska palanka , Podunavski i u okolini izvodimo:

Prvoslava kuhara 3, 11420 Smederevska palanka
Ocene stranaka
9.2/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DANKOM INŽENJERING DOO SMEDEREVSKA PALANKA?


9.2
odlična ocena preduzeća
28
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Krovni radovi, čelične konstrukcije, bravarija, izrada kapija i ograda, montaža čeličnih konstrukcija, oluci, čelične nadstrešnice:

Braničevski, Grad, Beograd, Podunavski, Šumadijski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju