Prijava u profil

DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA

DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA, RUMENKA

Nameštaj po meri, kuhinje po meri, komode, plakari, kancelarijski nameštaj, police, cipelarnici, nameštaj za dnevnu i spavaću sobu, trpezarije

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Danilo Ćuk
predstavnik preduzeća

Jaše bakova 26, 21201 Rumenka
Tel: +381 64...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2016

Preduzeće EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA se uspešno, već duži niz godina bavi projektovanjem, dizajnom i izradom nameštaja vrhunskog kvaliteta. U našoj ponudi možete pronaći nameštaj za vaš stambeni i poslovi prostor. Bavimo se proizvodnjom i dizajniranjem kuhinja po meri, nameštaja za spavaće, dnevne i dečije sobe, kupatilskog nameštaja i nameštaja za poslovne prostorije i kancelarije. Dizajniranje, projektovanje i na kraju samu proizvodnju nameštaja prepustite nama, na vama je samo da poželite, a mi ćemo to da ostvarimo. Klijenti imaju mogućnost odabira vrste materijala, boju i dezen ili jednostavno da kažu svoje ideje a mi ćemo da ih realizujemo. U svom poslovanju smo profesionalni, brzi i pedantni, te se uvek trudimo da poverene poslove završimo u predviđenim rokovima. Naš tim može da realizuje sve vrste poslova, od same ideje pa do montaže nameštaja - kvalitetno, pouzdano i brzo. Nalazimo se u Rumenci i poslujemo na teritoriji Vojvodine i Beograda. Uverite se u kvalitet i savremen, unikatan dizajn našeg nameštaja, i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Dizajn enterijera

Rumenka, Južno-bački

Gde i šta radimo
DIZAJN ENTERIJERA
Interijer kuće, unutarnji dizajn stana, unutarnji interijer lokala, 3D vizualizacije, odabir boja interijera, raspored namještaja, nacrt namještaja, popis radova za interijer.

Ponuda
SOBNA VRATA
DEČJE SOBE
DNEVNE SOBE
KUHINJE
KUPATILA
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA
NAMEŠTAJ PO MERI
SASTAVLJANJE NAMEŠTAJA, KUHINJE
SAUNE
SPAVAĆE SOBE
UGRADNI PLAKARI
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Rumenka , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Jaše bakova 26, 21201 Rumenka
Ocene stranaka
8.8/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA?


8.8
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, kuhinje po meri, komode, plakari, kancelarijski nameštaj, police, cipelarnici, nameštaj za dnevnu i spavaću sobu, trpezarije:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju