Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA

broj telefona

Šta vam je potrebno?


DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA

DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA, RUMENKA

Nameštaj po meri, kuhinje po meri, komode, plakari, kancelarijski nameštaj, police, cipelarnici, nameštaj za dnevnu i spavaću sobu, trpezarije

i po ostatku Srbije

Danilo Ćuk
predstavnik preduzeća

Jaše bakova 26, 21201 Rumenka
Tel: +381 64 ...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2016

Preduzeće EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA se uspešno, već duži niz godina bavi projektovanjem, dizajnom i izradom nameštaja vrhunskog kvaliteta. U našoj ponudi možete pronaći nameštaj za vaš stambeni i poslovi prostor. Bavimo se proizvodnjom i dizajniranjem kuhinja po meri, nameštaja za spavaće, dnevne i dečije sobe, kupatilskog nameštaja i nameštaja za poslovne prostorije i kancelarije. Dizajniranje, projektovanje i na kraju samu proizvodnju nameštaja prepustite nama, na vama je samo da poželite, a mi ćemo to da ostvarimo. Klijenti imaju mogućnost odabira vrste materijala, boju i dezen ili jednostavno da kažu svoje ideje a mi ćemo da ih realizujemo. U svom poslovanju smo profesionalni, brzi i pedantni, te se uvek trudimo da poverene poslove završimo u predviđenim rokovima. Naš tim može da realizuje sve vrste poslova, od same ideje pa do montaže nameštaja - kvalitetno, pouzdano i brzo. Nalazimo se u Rumenci i poslujemo na teritoriji Vojvodine i Beograda. Uverite se u kvalitet i savremen, unikatan dizajn našeg nameštaja, i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Sobna vrata

Rumenka, Južno-bački

Gde i šta radimo
SOBNA VRATA
DEČIJE SOBE
DNEVNE SOBE
KUHINJE
KUPATILA
MONTAŽA NAMEŠTAJA
NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA
NAMEŠTAJ PO MERI
SAUNE
SPAVAĆE SOBE
UGRADNI PLAKARI
Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Rumenka , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Jaše bakova 26, 21201 Rumenka
Ocene stranaka
8.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati DANILO ĆUK PR PROIZVODNJA NAMEŠTAJA EXCLUSIVE FURNITURE RUMENKA?


8.4
odlična ocena preduzeća
Gde i šta radimo

Nameštaj po meri, kuhinje po meri, komode, plakari, kancelarijski nameštaj, police, cipelarnici, nameštaj za dnevnu i spavaću sobu, trpezarije:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zapadno-bački,