x
  Prijava u profil
  x

  Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš CVETNIK DOO BEOGRAD

  broj telefona

  Šta vam je potrebno?


  CVETNIK DOO BEOGRAD

  CVETNIK DOO BEOGRAD, BEOGRAD

  Pejzažna arhitektira, uređenje dvorišta, uređenje bašti, zeleni krovovi, vrtovi, hortikultura, sistemi za navodnjavanje

  i po ostatku Srbije

  Đurđica Ivančević
  predstavnik preduzeća

  Zlatiborska 40, 11080 Beograd
  Tel: +381 63 ...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2007

  Preduzeće Cvetnik DOO iz Beograda se uspešno, već duži niz godina bavi poslovima projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina. Pre izvođenja radova na uređenju zelene površine, naš tim koji se sastoji od inženjera pejzažne arhitekture i hortikulture, će isplanirati svaki detalj i korak koji je neophodan da bi bilo koji prostor koji se ozelenjava dobio svoj konačan izgled, bilo da se radi o dvorištu, parku, terasi, balkonu ili bilo kom drugom delu objekta ili poslovnog prostora. U našoj ponudi se nalaze radovi čišćenja i pripreme terena, uređenje vrta, sadnja biljaka i cveća, postavljanje sistema za navodnjavanje, izrada fontana, bazena, nabavka i postavljanje žardinjera, saksija, solarnih lampi kao i drugih ukrasnih elemenata. Takođe, bavimo se i poslovima održavanja vaših zelenih površina. U svom poslovanju smo profesionalni, efikasni, tačni i uvek se trudimo da ispunimo sve želje i očekivanja naših klijenata. Mi poštujemo i poznajemo prirodu, a klijente uvažavamo i cenimo. Poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimo predviđenih poslova. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas.


  Gde i šta radimo

  PEJZAŽNA ARHITEKTURA
  Ideje za uređenje okućnice, nacrt vrta, nacrt radova u vrtu, render vrta, uređenje vrta.

  Ponuda
  HORTIKULTURA, VRT
  UREĐENJE DVORIŠTA
  Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

  U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

  Zlatiborska 40, 11080 Beograd
  Ocene stranaka
  9.5/10
  sve ocene
  sve ocene
  Zašto izabrati CVETNIK DOO BEOGRAD?


  9.5
  odlična ocena preduzeća
  12
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Pejzažna arhitektira, uređenje dvorišta, uređenje bašti, zeleni krovovi, vrtovi, hortikultura, sistemi za navodnjavanje:

  Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zlatiborski,