Prijava u profil

CVETNIK DOO BEOGRAD

CVETNIK DOO BEOGRAD, BEOGRAD

Pejzažna arhitektira, uređenje dvorišta, uređenje bašti, zeleni krovovi, vrtovi, hortikultura, sistemi za navodnjavanje

i po ostatku Srbije

Đurđica Ivančević
predstavnik preduzeća

Zlatiborska 40, 11080 Beograd
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2007

Preduzeće Cvetnik DOO iz Beograda se uspešno, već duži niz godina bavi poslovima projektovanja, izvođenja i održavanja zelenih površina. Pre izvođenja radova na uređenju zelene površine, naš tim koji se sastoji od inženjera pejzažne arhitekture i hortikulture, će isplanirati svaki detalj i korak koji je neophodan da bi bilo koji prostor koji se ozelenjava dobio svoj konačan izgled, bilo da se radi o dvorištu, parku, terasi, balkonu ili bilo kom drugom delu objekta ili poslovnog prostora. U našoj ponudi se nalaze radovi čišćenja i pripreme terena, uređenje vrta, sadnja biljaka i cveća, postavljanje sistema za navodnjavanje, izrada fontana, bazena, nabavka i postavljanje žardinjera, saksija, solarnih lampi kao i drugih ukrasnih elemenata. Takođe, bavimo se i poslovima održavanja vaših zelenih površina. U svom poslovanju smo profesionalni, efikasni, tačni i uvek se trudimo da ispunimo sve želje i očekivanja naših klijenata. Mi poštujemo i poznajemo prirodu, a klijente uvažavamo i cenimo. Poslujemo na teritoriji cele Srbije, u skladu sa obimo predviđenih poslova. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas.

Gde i šta radimo
PEJZAŽNA ARHITEKTURA
Ideje za uređenje okućnice, nacrt vrta, nacrt radova u vrtu, render vrta, uređenje vrta.

Ponuda
HORTIKULTURA, BAŠTA, DVORIŠTE
UREĐENJE DVORIŠTA
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Zlatiborska 40, 11080 Beograd
Zašto izabrati CVETNIK DOO BEOGRAD?


9.5
odlična ocena preduzeća
14
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Pejzažna arhitektira, uređenje dvorišta, uređenje bašti, zeleni krovovi, vrtovi, hortikultura, sistemi za navodnjavanje:

Grad, Beograd, Južno-bački, Južno-banatski, Podunavski, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju