Prijava u profil

COLOR ŠTRAFTA

COLOR ŠTRAFTA, BELO BLATO

Završni radovi u građevinrstvu, adaptacije i renoviranje stanova, postavljanje podnih i zidnih obloga, adaptacije stana, adaptacije podova, adaptacije

Zrenjanin,

Ivica Kalapiš
predstavnik preduzeća

Žarka zrenjanina 6, 23205 Belo blato
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 0
Projekti: manji
Osnivanje: 2012

Firma COLOR ŠTRAFTA aktivno je na tržištu od 2012. godine i od tada do danas se uspešno bavi završnim radovima u građevinarstvu. Ukoliko želite da vaš dom dobije konačan, lep izgled, naš tim može da se pobrine za to. Bavimo se svim završnim radovima krečenjem, gletovanjem, gipsarskim radovima, farbanjem, fasaderskim poslovima kao i još mnogo toga. U svom poslovanju smo precizni, tačni i brzi i uvek se trudimo da poverene poslove završimo u predviđenim rokovima. Iza nas se nalazi veći broj uspešno realizovanih projekata, kao i zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritoriji Srednjeg Banata i šire okoline, a nalazimo se u Belom Blatu. Uverite se u kvalitet naših usluga i profesionost našeg poslovanja, kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.


Gde i šta radimo
ADAPTACIJA, UREĐENJE POTKROVLJA
GRAĐEVINSKI RADOVI
Renovacija mansarde, gradnja kuće, betonska podpora, otvor za porzor, betonske stepenice, betonski podrum, temeljna ploča, hidroizolacija zida, precizno i brzo zidanje, zidarstvo.

Ponuda
MANJI ZIDARSKI RADOVI
RENOVIRANJE KUĆE
RENOVIRANJE KUPATILA
RENOVIRANJE STANA
LIMARSKI RADOVI
Krovni omotači, odvodne cijevi, koljeno žlijeba, skriveni žljebovi, žljebovi, gromobran, kovinski krov, pokrivanje kupola sa limom, precizna ugradnja novih žljebova, limar.

Ponuda
RENOVIRANJE, OBNOVA KUHINJE
Renovacija kuhinje, mijenjanje pulta u kuhinji, mjienjanje metalnih djelova.

Ponuda
GIPSARSKI RADOVI
Suhogradnja, gipsanje, gips strop, pregradne stijene iz gipsokartonkih ploča, oblaganje zida sa knaufom, knauf ploče visoko podkrovlje, kutija nadstrešnice od gipsa.

Ponuda
KREČENJE, MOLER
Farbanje kuće, dvojno izbjeljivanje stana, izbjeljivanje stropa, kitanje i bojanje zida, osvježivanje stare fasade, farbanje nadstrešnice, bojanje vrata lazura.

Ponuda
ZIDNE OBLOGE
MALTERISANJE
kvalitetne vapnene žbuke, zidar za strojno žbukanje.

Ponuda
BRAVARIJA, BRAVARSKE USLUGE
Strojna obrada metala, ALU konstrukcije, čelične konstrukcije, zavarivanje metala, inox ograde na stepeništu, bravarstvo.

Ponuda
LEPLJENJE PLOČICA
PODNE OBLOGE
POSTAVLJANJE PARKETA
Radove izvodimo i u regijama: Zrenjanin, Srednje-banatski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Belo blato , Srednje-banatski i u okolini izvodimo:

Žarka zrenjanina 6, 23205 Belo blato
Ocene stranaka
9.1/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati COLOR ŠTRAFTA?


9.1
odlična ocena preduzeća
8
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Završni radovi u građevinrstvu, adaptacije i renoviranje stanova, postavljanje podnih i zidnih obloga, adaptacije stana, adaptacije podova, adaptacije:

Srednje-banatski,