Za područje
  OTP banka

  Sređivanje dvorišta i čišćenje kuće – od proleća do zime

  Članak je pregledalo čak 2741+ korisnika
  Useljenje u novu kuću ne znači i završetak poslova oko nje – naprotiv – za vas posao tek tu počinje! Na kraju krajeva, okolina kuće koliko i unutrašnjost zahtevaju redovne održavanje: od čišćenja i popravki, preko nege biljaka do čišćenja snega. Istraživali smo, i evo šta smo saznali - kako biste mogli da se rešite ovih domaćih poslova i potpuno se opustite.
  Stručni članak 2741
  sredjivanje dvorista kuce od proleca do zime
  Imamo čak 417 izvođača radova za područje Uređenje dvorišta:

  1. Uređenje okućnice

  Nema ničeg lepšeg od bujnog zelenila oko kuće, ali biljke neprestano rastu, pa je neophodno redovno sređivanje okućnice, bašte ili vrta, jer biste se u suprotnom, ubrzo mogli naći usred džungle. Ako nemate vremena za sadnju biljaka, orezivanje, zalivanje, košenje trave, analizu tla, đubrenje i druge poslove čišćenja, održavanja i popravki, preporučujemo angažovanje profesionalnog baštovana ili preduzeća koje se bavi hortikulturom ili pejzažnom arhitekturom. Obučen baštovan zna i razume se u mnogo više stvari od pukog košenja trave; on/ona mora da poznaje vrste bilja, njihove karakteristike, specifičnosti i bolesti, sezonske radove, orezivanje i kalemljenje kao i uklanjanje korova i štetočina te zaštitne, hemijske ili fizičke mere, koje treba primeniti, a nadasve, on/ona biljke voli, što sa vama možda i nije slučaj.

  Savet stručnjaka iz firme AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA I ZELENILA MS INTEGRA

  1. S obzirom da nam se bliži zimska sezona, šta savetujete našim čitaocima kada je u pitanju održavanje zelenih površina?

  Što se tiče održavanja i pripreme zelenih površina pred zimu, možete ako se radi o travnatoj površini istu tretirati adekvatnim đubrivom, odraditi jedno jesenje šišanje iako možda za tim i nema potrebe, ali ćete na taj način očistiti travnjak od korova, lišća i drugih nečistoća. Osetljive biljke bi bilo dobro da su zaštićene od mraza, umotavanjem u adekvatne termo i vodonepropusne folije. Pre prvih mrazeva može da se odradi i jesenja rezidba voćnjaka. Mi uvek savetujemo ukoliko se radi o nekim specifičnim biljkama ili zahtevima klijenata, da se posavetuju sa inženjerima hortikulture.

  2. Pored održavanja zelenih površina, za koje usluge naši čitaoci mogu da kontaktiraju firmu MS INTEGRA?

  MS Integra se između ostalog bavi higijenskim i tehničkim održavanjem stambenih i poslovnih objekata. Trudimo se da svoj posao odradimo što profesionalnije i da ispunimo sve zahteve naših klijenata. Ukoliko su vašim čitaocima potrebni profesionalci, MS INTEGRA je tu za njih.

  G-din Miloš Đokić, AGENCIJA ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE OBJEKATA I ZELENILA MS INTEGRA

  Profesionalni baštovan će se pobrinuti da vaša okućnica izgleda kao iz časopisa
  Profesionalni baštovan će se pobrinuti da vaša okućnica izgleda kao iz časopisa

  2. Čišćenje kuće

  Tako savršeno pokošeni travnjaci i umetnički orezani grmovi teško mogu da imaju pozitivan i umirujući uticaj na ukućane i goste, ako se ne vide kroz neoprane prozore ili od umazanog pokućstva. Čist i uredan dom deluje umirujuće na psihu i zdravlje porodice, uopšte. Ako nemate vremena da redovno čistite kuću, kontaktirajte neki servis za čišćenje. Možete se dogovoriti za redovno ili periodično čišćenje, kao i za posebna jednokratna sređivanja eksterijera ili enterijera.

  Profesionalna usluga čišćenja nudi: čišćenje svih površina, mašinsko ili ručno čišćenje poslovnih prostora, industrijskih objekata ili stanova. Redovno čišćenje prostora i okoline, pranje staklenih površina, pražnjenje kanti za otpad, održavanje puteva i parkirališta mašinskim čistačima i razne uskospecijalizovane usluge.

  Naručite uslugu servisa ili agencije koja će obavljati redovno i temeljno sređivanje vašeg doma
  Naručite uslugu servisa ili agencije koja će obavljati redovno i temeljno sređivanje vašeg doma

  3. Zimska služba

  Kažu da oko kuće uvek ima posla. To važi i za zimu. Iako baštovan može da očisti sneg, on nije zimska služba. Veliki nanosi snega ili led mogu preprečiti pristup kući ili odlazak iz nje. Ako komunalna služba ne pruža usluge čišćenja, onda će biti bolje da potražite pomoć profesionalne zimske službe. Kvalitetna firma nudi usluge tokom cele sezone i, ako je potrebno, pruža vam 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji takozvanu stalnu pripravnost ili dežurstvo. Kvalitetne usluge zimske službe obuhvataju mehaničko uklanjanje snega sa površina, obezbeđivanje prohodnosti, zapravo, pohodnosti i povoznosti površina, uklanjanje leda nasipanjem soli, rizle ili peska, održavanje površina i redovno praćenje stanja.

  Zimska služba osigurava uvek prohodan i siguran pristup vašem domu
  Zimska služba osigurava uvek prohodan i siguran pristup vašem domu

  Ukoliko se odlučite za usluge održavanja i čišćenja, možete se obratiti i nama na DaiBau.rs. Na našem sajtu ćete naći još saveta vezanih za ovo temu, ali i ponuđače i proizvođače s kojima sarađujemo i koji će na vaš upit uzvratiti odgovarajućom ponudom.

  Pošaljite nam upit ili postavite pitanje.

  Informacije o cenama možete pogledati u našem kalkulatoru.

  Stručni članak 2741
  Autor: Daibau trendovi magazin

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Tražite dobre izvođače radova za područje Uređenje dvorišta?

  Imamo čak 417 izvođača radova za područje Uređenje dvorišta:

  Besplatna pretraga
  Tražimo lokalno
  Bez provizije
  Imamo čak 417 izvođača radova za područje Uređenje dvorišta
  10
  1

  Mm green in


  8.8
  0

  Prirodni kamen dn


  10
  3

  ZGR PETRAŠ PADINA


  9.4
  0

  ALEKSANDAR FILIPOVIĆ PR VALJEVO


  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana