Za područje

  PVC ulazna vrata

  Članak je koristilo čak 1065+ korisnika
  Ulazna vrata su kapija svakog doma, ali i njegovo lice, ukras fasade. Kada birate ulazna vrata najvažnije je da su sigurna, otporna na atmosferske uticaje, energetski efikasna i kvalitetna. Takvim ulaznim vratima ostavlja se dobar utisak na svakog posetioca.
  Stručni članak 1065
  PVC vhodna.jpg

  1. Prednosti PVC ulaznih vrata

  Donedavno je beležena velika stopa rasta upotrebe PVC u građevinarstvu. Plastika uopšte, a samim tim i PVC kao određena vrsta, privukla je mnoge poklonike jer pruža velike, skoro neograničene, mogućnosti dizajniranja stolarije, odnosno, pokućstva. Ako se odlučite za PVC vrata pred vama će biti raznovrstan i bezmalo bezbrojan izbor oblika, boja i dezena. Debljina ulaznih vrata varira u zavisnosti od energetske klase, zvučne izolacije i čvrstine.

  Svako želi pokućstvo koje se lako čisti i održava, a dug mu je vek trajanja. PVC ulaznih vrata svakako spadaju u tu vrstu, budući da su otporna na UV zračenje, temperatiurna kolebanja, vlagu, vatrootporna su i, na kraju, mogu se reciklirati. Osim toga, u poređenju s drugim materijalima on je jeftiniji izbor.

  Savet stručnjaka iz firme VIVAL IN KRUŠEVAC

  1. Zasto su PVC vrata bolja od drvenih i aluminijumskih?

  Prednost PVC vrata u odnosu na vrata izrađena od aluminjuma prvenstveno se sastoji u vrhunskom svojstvu izolacije. PVC vrata su svakako u prednosti zato sto sa njima imate veću uštedu energije u odnosu na vrata izrađena od bilo kog drugog materijala. Aluminijum je dobar provodnk toplote što u ovom slučaju predstavlja veliku manu jer nas neće veoma dobro izolovati od hladnoće a ni toplote.

  Što se PVC vrata tiče u odnosu na drvena, opet prednost dajemo PVC vratima prvenstveno zbog mnogo lakšeg održavanja. PVC vrata ne zahtevaju nikakvo godišnje održavanje kao što to zahtevaju drvena,a postoji rešenje i za one koji vole da im vrata imaju izgled drvenih jer se PVC vrata mogu izraditi u različitim bojama,dezenima,kao i u teksturi drveta. PVC vrata su takođe u prednosti zbog veoma povoljnije cene u odnosu na vrata izrađena od drugih materijala.

  Sve u svemu PVC vrata predstavljaju najbolji odnos cene i kvaliteta na našem tržištu

  2. Da li PVC vrata više preporučujete za spoljašnju ili unutrašnju ugradnju?

  PVC ulazna vrata ali i vrata od aluminijuma imaju svojih prednosti i mana.

  PVC ulazna vrata su pre svega jeftinija nego aluminijumska. Veoma su dobar toplotni izolator. Nisu zahtevna za održavanje,ali su malo slabija od aluminijumskih.

  Aluminijumska ulazna vrata su jača i veoma otporna na uticaj spoljne sredine. Mogu se plastificirati u više boja.

  G-đa Ivana Milićević, VIVAL IN KRUŠEVAC

  2. Slabosti PVC ulaznih vrata

  Za PVC se često kaže da spada u materijale koji nisu najbolji za zdravlje ljudi i prirodne sredine, budući da se dobija od veštačkih sirovina, međutim ono što je bitno prilikom kupovine, jeste da vodite računa da u PVC materijalu nema olova, zato što samo u toj situaciji možemo da govorimo o štetnosti ovog materijala. 

  3. Na šta treba obratiti pažnju?

  Kada kupujete ovakva ulazna vrata, najveću pažnju posvetite tome koliko su sigurna. Ulazna vrata prvenstveno služe zaštiti doma od neželjenih posetilaca, nezgoda i bezbednosti porodice i zato moraju biti stabilna i čvrsta. Pre nego što ih kupite, proverite kakve su im garancije kvaliteta.

  4. Cena PVC ulaznih vrata

  Cene svih vrata variraju, u zavisnosti od toplotne i zvučne izolacije, veličine, dodatnih elemenata i dezena, odnosno, od toga da li su puna ili imaju prozor iznad ili sa strane, kao i elektronsku bravu ili ne. Za najjednostavnija PVC ulazna vrata, standardne dimenzije 200x100 cm treba izdvojiti oko 100 EUR.

  Ukoliko se odlučite za postavljanje PVC ulaznih vrata, možete se obratiti i nama na Daibau.rs. Na našem sajtu ćete naći još saveta vezanih za ovu temu, ali i ponuđače i proizvođače s kojima sarađujemo i koji će na vaš upit uzvratiti odgovarajućom ponudom.

  Informacije o cenama možete pogledati u našem kalkulatoru.

  Vaš tim,

  Daibau.rs

   

  Stručni članak 1065
  Autor: DaiBau trendovi magazin
  Imamo čak 943 izvođača radova za područje Ulazna vrata:

  Da li Vam je članak bio koristan?


  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Imamo čak 943 izvođača radova za područje Ulazna vrata:

  BESPLATNA PRETRAGA
  TRAŽIMO LOKALNO
  BEZ PROVIZIJE
  TRAŽITE DOBRE IZVOĐAČE RADOVA ZA PODRUČJE ULAZNA VRATA?

  Serbia
  DAIBAU.RS

  Petra Drapšina 27
  21000 Novi Sad

  00381 114 300 340

  © 2022 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana