Za područje

    Izvođači građevinskih radova - iskoristite priliku i upoznajte Daibau tim na 47. Međunarodnom sajmu građevinarstva

    Članak je pregledalo čak 1374+ korisnika
    Na Daibau platformi okupljamo stručnjake te izvođače građevinskih radova i ponuđače zanatskih usluga koji su u potrazi za kvalitetnim projektima. Ove godine želimo lično da ih upoznamo na 47. Međunarodnom sajamu građevinarstva SEEBBE koje će biti održan od 24. do 27. aprila na Beogradskom sajmu. Ako ste izvođač građevinskih radova i dolazite na Sajam, a zanima vas kako radi naša platforma i šta vam sve pruža, posetite naš štand.
    Novosti 1374
    horizontal oglas B2B 03
    Zašto izvođači građevinskih radova i ponuđači zanatskih usluga treba da se priključe Daibau platformi?

    Daibau je najveća platforma u jugoistočnoj Evropi, u okviru koje trenutno imamo preko 150.000 registrovanih izvođača različitih vrsta građevinskih radova kao i ponuđača zanatskih usluga - keramičare, arhitekte, električare, stolare, fasadere, molere i druge kvalitetne i iskusne majstore. Ove godine, očekujemo da će pomoću naše platforme više od 230.000 investitora pronaći svog majstora. I vi u Srbiji možete da se pridružite Daibau zajednici izvođača građevinskih radova i ponuđača zanatskih usluga koja trenutno ima više od 16.000 registrovanih majstora iz svih oblasti građevine, iz cele države

    Naš štand nalazi se na izlazu iz Hale 1 - ulazu u Halu 4 i tu vas čeka naša stručna ekipa koja na dnevnom nivou radi sa majstorima i investitorima na različitim tržištima. Ako imate pitanja vezana za funkcionisanje platforme, niste sigurni da li vam je Daibau uopšte potreban i šta možete dobiti korišćenjem Daibau platforme, na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva dobićete sve informacije i odgovore na svoja pitanja. Na samom štandu vršićemo registraciju novih izvođača u sistem, tako da ćete imati mogućnost da se odmah na licu mesta upoznate sa radom platforme i pregledate upite iz svih mogućih kategorija gradnje i renoviranja.

    Daibau Sajam gradjevinarstva 2023
    Posetite nas na Sajmu - naš stand nalazi se na izlazu iz Hale 1 - ulazu u Halu 4 

    Daibau vam omogućava da u okviru paketa koji je kreiran po vašoj meri birate projekte koji vas zanimaju i na kojima želite da radite. Naša ekipa vrši stalnu proveru svih projekata koji su objavljeni na platformi, da bi vi, kao registrovani majstori, stupili u kontakt s investitorima koji su ozbiljni i da bi dobili projekte sa svim neophodnim informacijama koje će vam pomoći da procenite da li vam projekt odgovara, pa samim tim i pripremite odgovarajuću ponudu.

    Sve informacija o platformi dostupne su na https://www.daibau.rs/pro. Ovde možete izvršiti registraciju svog preduzeća, ali isto tako poslušati iskustvo naših zadovoljnih korisnika. 

    Daibau nije samo platforma za izvođače građevinskih radova i investitore – svaki mesec u regionu više od 1.250.000 ljudi na našoj platformi traži savete, informacije, cene materijala, građevinskih radova i zanatskih usluga koristi naše kalkulatore kako bi isplanirali svoje projekte. Godinama uspešno sarađujemo sa nekim od najvećih građevinskih brendova u regionu kakvi su: Baumit, Viessmann, Henkel, Ceresit, Knauf Insulation, Wurth, Wienerberger, Velux, Fibran i mnogi drugi.

    Ako vas zanimaju brojne mogućnosti oglašavanja vašim potencijalnim kupcima, na ovogodišnjem Sajmu će biti i članovi naše ekipe koji se brinu za uspešne oglašivačke kampanje na platformi širom regiona.

    Novosti 1374
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Drugo?

    Imamo čak 137 izvođača radova za područje Drugo
    10
    1

    KAPIJE I OGRADE DOO


    8.7
    0

    Pipes and Lines


    8.7
    0

    TIM 0230 SIGNALIZACIJA


    9.3
    0

    MODRULJ D.O.O.


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana