Za područje

    Ove jeseni ponovo na beogradskom sajmu povratak nameštaja na velika vrata - 58. Beogradski sajam nameštaja

    Članak je pregledalo čak 1359+ korisnika
    Najvažniji događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja u jugoistočnoj Evropi, dugo iščekivani 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 58. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, posle dvogodišnje pauze, biće ponovo mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i uvek zainteresovanih posetilaca, profesionalnih kupaca i šire javnosti.
    Novosti 1359
    sajam namestaja

    Od 8. do 13. novembra 2022.godine na Beogradskom sajmu održaće se tematski profilisan događaj koji spaja kreativnu industriju i privredu, i koji je regionalno prepoznat kao prilika da se na jednom mestu vide proizvodi visokog kvaliteta, domaće i inostrane proizvodnje, ali i dizajnirani komadi svetskog renomea, dostupni na našem tržištu. Izlagački program Sajma nameštaja objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu.

    beogradski-sajam-namestaja.jpg

    Na Sajmu nameštaja predstavlja se izuzetan program domaćih izlagača, među kojima su: SIMPO (Vranje), MATIS (Ivanjica), kao i SOFA SOFA koji nastupa sa italijanskim brendom CALIA ITALIA, RICA FURNITURE (sa brendom Milly), dok će prvi put na Sajmu nameštaja nastupiti BULLET FURNITURE, brend koji će prikazati ručno izrađene komade nameštaja jedinstvenog dizajna.

    Među inostranim učesnicima koji se premijerno predstavljaju na sajmu su: MOKU ARTISAN FURNITURE (BIH), STUDIJO WALLART (Hrvatska), dok svojim tradicionalnim učešćem potvrđuju kvalitet Beogradskog sajma nameštaja kompanije NATUZZI (Italija), NUNC (Hrvatska), TETRI MOBILYA i VUKKA HOME (Turska), MEBEL JUMIS DIZAJN i ALMERO (Severna Makedonija), MOJ SAN (BIH).

    Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju trajaće dan kraće od Sajma nameštaja, od 8. do 12. novembra u hali 5 Beogradskog sajma, i u svom 58. izdanju ostaće jedinstveni orijentir i oslonac celokupne drvne i drvno-prerađivačke industrije Srbije..
    Značaj manifestacije za domaću i regionalnu privredu ogleda se u afirmaciji domaćih proizvođača iz oblasti drvne industrije i mogućnosti da svoju produkciju predstave velikom broju kupaca i poslovnih posetilaca iz zemalja u okruženju, Evrope i sveta. Ove godine predstaviće se značajan broj novih izlagača iz Italije, Nemačke, Turske, Slovenije, Severne Makedonije, Poljske…

    Za što efikasniju promociju kompanija i efektnije poslovne aranžmane tokom sajma, svim učesnicima dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji i međusobnom umrežavanju  kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca, kupaca (buyera) Međunarodnog sajma nameštaja i Međunarodnog sajma mašina i alata iz oblasti drvne industrije 2022 https://furniturefair.talkb2b.net/ Specijalna poslovna propusnica uključuje paket pogodnosti za poslovne posetioce.

    Uz veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine, posetioce očekuje i tradicionalna celina, već poznata Izložba mladih dizajnera koja predstavlja radove mladih i perspektivnih autora, fakulteta i škola, sa ciljem da svetlo baci na zvezde u usponu koje ćemo nastaviti da pratimo u narednim izdanjima sajma.

    Vrhunac manifestacije ostaje nagrada Zlatni i Sajamski ključ, važna referenca za sve učesnike sajma, koju će internacionalni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2022. godinu. 
    Dobro došli na 58. Sajam nameštaja!

    Podaci o događaju

    ŠTA? Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije / Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju
    GDE? Beogradski sajam, Bulevar Vojvode Mišića br.14, Beograd
    KADA? 8. - 13. Novembar 2022.
    Organizacija eventa: Beogradski sajam
    Novosti 1359
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Drugo?

    Imamo čak 136 izvođača radova za područje Drugo
    10
    1

    RAKIĆ KOMERC DOO


    9.6
    0

    SZTR FORMELINI-G RUŽICA UZELAC PR NOVI SAD


    8.8
    0

    Teh Plam


    8.7
    0

    MILOŠ MILETIĆ PR. AUTOPREVOZNIČKA KOMPANIJA MILETIĆ


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana