Za područje
    OTP banka

    Krevet u ormanu, kada, gde i zašto

    Članak je pregledalo čak 1828+ korisnika
    Da li se suočavate sa nedostatkom prostora u svom životnom okruženju? Želite da deca imaju svoju sobu, ali onda vi ostajete bez svoje? Sigurno je da niste jedini koji su se našli pred ovakvim dilemama. Koliko god da su stan ili kuća veliki, uvek izgleda da bi bio potreban još neki dodatni ležaj. Odlično rešenje u takvim situacijama su svakako kreveti koji se kriju u plakaru.
    Stručni članak 1828
    krevet u ormanu
    Imamo čak 1470 izvođača radova za područje Nameštaj po meri:

    1. Kada se odlučiti za krevet u plakaru?

    U vreme kada cene iznajmljivanja vrtoglavo rastu ili kupovina većeg stana izgleda kao nemoguća misija, traže se kreativne opcije za mnogo toga, pa je i ova zasigurno jedna od njih. Krevet u ormanu ili zidni krevet, kako ga mnogi zovu, idealno je rešenje za male stanove, gde je svaki kvadratni centimetar neverovatno važan. Ponekad se roditelji odlučuju za ovakav model bračne postelje jer žele da svojoj deci pruže privatnost i samim tim ostaju bez spavaće sobe. Opet, ovo može biti odlična ideja i za skučene jednosobne stanove u kojima nema mesta za odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu. U novije vreme sve je više proizvođača koji se baš iz ovakvih razloga odlučuju za modularni ili kompozitni nameštaj - komade koji su višenamenski jer mogu da se rastavljaju i sastavljaju ili im se dodaju novi delovi, prema potrebi. To je nameštaj koji ima dnevnu i noćnu funkciju.

    U savremenim malim stanovima pomanjkanje prostora često se rešava modularnim ili skrivenim elementima nameštaja
    U savremenim malim stanovima pomanjkanje prostora često se rešava modularnim ili skrivenim elementima nameštaja

    2. Gde postaviti plakar sa skrivenim krevetom?

    Ako postelju treba smestiti u dnevnu ili dečju sobu, ali njena puna veličina predstavlja prepreku za svakodnevno kretanje, krevet u plakaru je odlično rešenje. Da bi se na malom prostoru sačuvala privatnost, što znači da svako ko uđe odmah s vrata ne vidi i postelju u dnevnoj zoni, pokretni krevet je zaista neverovatno zgodna solucija. U svakom slučaju, razvučen krevet zauzima znatno više mesta u dnevnom boravku, onog koji bi se inače mogao iskoristiti za druženje, igru ili bilo šta slično.

    Postelja skrivena u plakaru može biti deo radne sobe
    Postelja skrivena u plakaru može biti deo radne sobe

    3. Krevet u plakaru - po meri ili serijske proizvodnje?

    Kod nas ovakvih modela kreveta proizvedenih u industriji nameštaja nema, odnosno, ima ih kod manjih proizvođača koji su se odlučili za nestandardne proizvode. Nažalost, za takvim alternativama nema dovoljno potražnje pa se i ne prave serijski. Nameštaj po meri, odnosno, izrada tačno prema datim specifikacijama je svakako mnogo bolje rešenje, jer se može kreirati savršen stil nameštaja u celom stanu; plakar je pri tom odlična kamuflaža, pošto može da izgleda kao zid ili da umesto nogari ima police ili konzolni sto.

    Saveti stručnjaka vezani za manje stanove upravo i idu u tom pravcu - ne treba kupovati stvari namenjene višesobnim domovima, jer se neće dobro uklopiti. Mnogo je bolje, i sa praktičnog, funkcionalnog, ali i s estetskog i stilskog stanovišta, osmisliti i po meri napraviti tačno one komade nameštaja koji će najbolje služiti svojoj svrsi. U takvom konceptu krevet u plakaru uvek može naći svoje mesto. Odlučite li se za bilo koju od tih varijanti, stolar će vam napraviti tačno ono što želite. Osim toga, možete nam se obratiti za pomoć slanjem upita, a majstori sa kojima sarađujemo će vam ubrzo poslati svoje ponude. 

    Zidni krevet može biti deo regala u dnevnoj sobi
    Zidni krevet može biti deo regala u dnevnoj sobi
    Stručni članak 1828
    Autor: Daibau trendovi magazin

    Da li Vam je članak bio koristan?


    Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom:
    Ideje za uređenje doma

    Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

    Tražite dobre izvođače radova za područje Nameštaj po meri?

    Imamo čak 1470 izvođača radova za područje Nameštaj po meri:

    Besplatna pretraga
    Tražimo lokalno
    Bez provizije
    Imamo čak 1470 izvođača radova za područje Nameštaj po meri
    10
    1

    MT ŠPAHTLA doo Provo


    9.2
    0

    DUŠAN STANIĆ PR PROIZVODNJA GRAĐEVINSKE STOLARIJE, ELEMENATA I NAMEŠTAJA STANIĆ STOLARIJA INĐIJA


    9.6
    0

    ZANATSKA RADNJA DRVOPROMET ALEKSANDAR ANTONIJEVIĆ PR SOPOT


    9.2
    0

    RADNJA ZA UGRADNJU NAMEŠTAJA LES ENTERIJERI UŽICE


    Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
    © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana