Rasveta, osvetljenje cena

Koliko može da košta rasveta? Cena osvetljenja u kući i oko nje, zavisi od broja svetala i njihove vrste i tipa za koji se opredelite. Cena montiranja rasvete zavisi od karakteristika: da li je ugradna, navojna ili viseća. Zbog povoljne cene i dugotrajnosti sve je popularnija tzv. LED rasveta. Spoljno osvetljenje je skuplje, pošto ima ugrađenu dodatnu zaštitu od uticaja klimatskih i mehaničkih faktora. Preporučujemo da postavljanje svetala i uređaja prepustite iskusnom električaru. Cena montiranja srednje zahtevnog svetla na visini do 3 m, bez nabavke, iznosi oko 12 do 20 EUR.

Kome poveriti projektovanje i ugradnju rasvete? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim stručnjacima za rasvetu u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Cena montiranja rasvete


Cena montiranja svetla. Cena montiranja plafonskog svetla. Cena montiranja srednje zahtevnog svetla na visini do 3 m, bez nabavke.

12.00 €/kom

VEOMA NISKA CENA
€/kom

SREDNJA CENA
19.20 €/kom

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Rasveta, osvetljenje cena

DETALJNIJE CENE ZA Rasveta, osvetljenje

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Cena LED traka za slabije osvetljenje

Cena LED traka. Cena LED traka za slabije osvetljenje, bez montiranja.€/kom

kom
potražnja>

Cena LED traka za jače osvetljenje

Cena LED traka. Cena LED traka za jače osvetljenje, bez montiranja.€/kom

kom
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Rasveta, osvetljenje - sve što treba da znate

1. Rasveta, osvetljenje - šta sve treba da znate?

Rasveta, osvetljenje
Odgovarajućim osvetljenjem enterijera i eksterijera obezbeđuje se ne samo osvetljenost vašeg doma već i prijatan ambijent

1.1. Koja temperatura i boja svetlosti su najbolje za vaš dom?

Temperatura svetlosti se meri u Kelvinima (K), a većina domova ima sijalice sa svetlošću od 2.000 K do 6.500 K. Dok se puna skala kreće od 1.000 K do 10.000 K, neutralni tonovi su 4.000 K do 4.100 K. Temperature svetlosti ispod 4.000 K su toplije, a temperature iznad 4.100 K hladnije.

1.1.1. Topliji tonovi

2.000 K topla svetlost - vrlo topli tonovi, slični zlatnom sjaju sveća.

2.700 K toplo meko svetlo - meko, prijatno svetlo, ali ne tako jako kao svetlost sveća. Ovo je obično popularan izbor u zatvorenim prostorima zbog topline i sjaja.

1.1.2. Hladna bela/neutralna

3.500 K živahnija bela - s primesom žute boje za lepšu estetiku.

4.100 K neutralno belo - čisto belo, bliže neutralnom, nema plave ni žute primese.

1.1.3. Dnevna svetlost

4.500 K dnevno svetlo - ovo je živahan, blago hladan ton koji imitira izgled i boju dnevne svetlosti.

6.500 K izuzetno jako dnevno svetlo - ova temperatura blago svetli i sadrži plave nijanse.

Iako je izbor temperature boje ličan, za početak imamo nekoliko preporuka. Mekana, topla svetla odlična su u spavaćim i dnevnim sobama - mestima na kojima želite miran i prijatan boravak. Svetlo ili neutralno belo svetlo pogodno je za prostorije u kojima je potrebno jako, čisto svetlo, na primer u kuhinji ili kupatilu, gde je važno videti i detalje. Sijalice koje imitiraju dnevnu svetlost obično su rezervisane za radne površine ili radne prostore kakve su garaže, radionice ili podrumi.

1.2. Lumeni i vati

Lumenom se meri nivo osvetljenosti, što je posebno važno kod LED sijalica. Što je lumen viši, sijalica je svetlija. Vati se, pak, odnose na količinu električne energije koju sijalica troši, što je važno za fluorescentne, konvencionalne ili halogene sijalice. Što je snaga veća, sijalica troši više struje.

1.3. Sijalice - koje su najbolje?

Razne vrste sijalica imaju različit vek trajanja i upotrebu, svaka sa svojim prednostima i slabostima. Otkrijte da li su sijalice sa žarnom niti, halogene, fluorescentne ili LED sijalice bolje za vaš dom.

1.3.1. Klasična sijalica sa žarnom niti

Ovaj tip je popularan izbor zbog svoje topline i niske cene. Glavna slabost sijalica sa žarnom niti je njihova neefikasnost. Veliki deo snage pretvara se u toplotu, a ne u svetlost, a prosečni vek trajanja im je 1.000 sati - mnogo kraći od većine drugih vrsta sijalica.

1.3.2. Halogene sijalice

Drugačija vrsta sijalica sa približno kratkim životnim vekom. Halogene sijalice emituju jarko belu svetlost, bližu dnevnom svetlu od klasične sijalice. S halogenim sijalicama bukvalno mora da se radi u rukavicama, jer masnoća s vaše kože može oštetiti staklo, posebno ako je sijalica vruća.

1.3.3. Fluorescentne i kompaktne fluorescentne sijalice

Takođe su 75% energetski efikasnije od konvencionalnih sijalica sa žarnom i traju nešto duže. Fluorescentna svetla su takođe dostupna u raznim temperaturama boja od 2.700 K do 6.500 K. Međutim, fluorescentne sijalice sadrže tragove žive, pa ih držite zasebno i upakovane; odnesite na reciklažu sve koje pregore. Trajanje: 8.000+ sati.

Temperatura svetlosti: 2.700 K do 6.500 K.

1.3.4. LED diode

LED su ubedljivo energetski najefikasnije i najdugovečnije sijalice. LED proizvodima je procenjen radni vek na 25.000 do 50.000 sati. Iako su skuplji, isplate se zbog svoje efikasnosti. Na nekim modelima možete čak i da promenite boju svetla. Trajanje: 25.000+ sati. Temperatura svetlosti: 2.000 K do 6.500 K.

1.3.5. Pametne sijalice

Sve pametne sijalice su LED, ali nisu sve LED sijalice pametne. Postavite pametne sijalice u postojeću rasvetu kako biste energetsku efikasnost podigli na viši nivo. Pomoću daljinskog upravljača ili aplikacije za pametni telefon kontrolišite zatamnjenje, promenite boju sijalice ili podesite raspored uštede energije. Da li ste zaboravili da isključite kuhinjsko svetlo pre spavanja? Nema problema, isključite svetlo putem telefona. Kod pametnih sijalica početni trošak je veći, ali ulaganje se isplati koliko zbog praktičnosti upotrebe toliko i zbog veka trajanja. Trajanje: različito. Temperatura svetlosti: sve.

1.4. Stepen zaštite svetiljki - IP faktor

I sijalice i lampe imaju sigurnosne ocene koje pokazuju kakvom okruženju najviše odgovaraju, u zavisnosti od stambenog prostora ili spoljnih, odnosno, vremenskih uslova i klime.

IP faktor za suve prostorije - Ova vrsta svetla i lampi je sigurna za upotrebu samo u zatvorenim suvim prostorijama. Postavite ih u sobe bez kondenzacije ili vode, kao što su hodnici, trpezarije ili sobe za boravak.

IP faktor za vlažne prostorije - Ove lampe i sijalice su od nepropusnih materijala s dodatnim zaptivkama koje sprečavaju prodor vlage. Napravljene su za prostorije s parom, vlagom ili ekstremnim temperaturama. Odlične su za kupatila, saune, vešernice, svlačionice i natkrivene terase.

IP faktor za mokre prostorije - Svetla i sijalice pogodne za mokre prostorije su, takođe, od nepropusnih materijala s dodatnim zaptivkama koje sprečavaju i prodor vode. Ova svetla su pogodna za tuš-kabine, vrtnu rasvetu, nepokrivene terase, fasade ili druga mesta direktno izložena vodi, kiši ili snegu.

2. Rasveta, osvetljenje - nacrt i ugradnju prepustite stručnjacima

Ako želite da imate optimalan i prijatno osvetljen stan, kuću, baštu i druge prostore, onda preporučujemo da planiranje rasvete prepustite profesionalcima. To mogu biti arhitekte, projektanti ili konsultanti u specijalizovanim salonima za osvetljenje. U svakom slučaju, posao mora biti prepušten kvalifikovanim osobama. Izvođač elektroinstalacija će se pobrinuti za to da se vaše želje, koje je arhitekta preneo na papir, i ostvare.

3. Rasveta, osvetljenje - tipovi svetla

3.1. Ugradna rasveta

Ugradna rasveta je ona koja je ugrađena u plafon, pod ili zidove. Ovakva se rasveta, takođe, može ugraditi u nameštaj. Najčešće su to plafonska svetla koja se ugrađuju u spušteni plafon. Ugradna rasveta spada u red najfleksibilnijih. Modeli se kreću od svedenih i elegantnih do raskošno ukrašenih i atraktivnih. Ugradna svetla su popularna i pogodna i za niske i zasvođene plafone, jer daju ujednačenu količinu svetlosti. Koristite jedno svetlo ili kombinujte nekoliko njih na rastojanju od tri do šest metara kako biste osigurali potpuno, ujednačeno osvetljenje u sobi. Posebno dobro funkcionišu u kombinaciji s visilicama ili lusterima pojačavajući osvetljenje, bez narušavanja stila. Zbog jednostavnog dizajna ugradnih svetala, popularan su izbor za kuhinje, dnevne sobe, kupatila, hodnike, terase i plakare te kuhinjske elemente.

3.2. Šinska rasveta

Ovo je fleksibilan način osvetljenja sobe s više svetiljki na jednoj ili više šina. Osmišljen je da naglasi posebne karakteristike prostora ili predmeta (slike, statue ...) u prostoru. Međutim, može da se upotrebi kao centralna ili radna. Svetiljke za šine ili trake proizvode se u bezbroj oblika i dezena, a tu su i dodaci za promenu pravca i kombinovanje više šina. Ako tražite fleksibilan način osvetljenja u svom domu, onda je ova vrsta rasvete odličan izbor. Na šinama se svetiljke mogu pomerati i usmeravati u željenom pravcu, što je vrlo korisno ako često menjate raspored nameštaja u prostoriji ili stanu. Najčešće se takva svetla koriste u galerijama i prostorima gde se izlažu umetnička dela (slike, statue, fotografije), ali su veoma korisna i na radnim mestima i u kancelarijama.

3.3. Zidne lampe

Kupatilske lampe/sijalice za ogledala

Ova svetiljke ili sijalice se postavljaju iznad i/ili pored ogledala u kupatilu ili u uglu za šminkanje. Pomažu pri jutarnjim i večernjim rutinama kakve su brijanje, češljanje, pranje zuba, stavljanje sočiva, nanošenje ili uklanjanje šminke koliko i pri bilo kom drugom bavljenju sobom za koje je važno ravnomerno osvetljenje lica i gornjeg dela tela.

Zidne lampe

One su odličan način da istaknete druge svetiljke u prostoriji. Korisne su za osvetljenje ćoškova, kreveta, hodnika, dnevnih ili spavaćih soba i kuhinja. Izgledaju sjajno same ili uz fotografije, ogledala, kamine. Imaju neobičnu karakteristiku da deluju tradicionalno, ali i moderno.

3.4. Lusteri

Lusteri su vekovima bili centar prostorija. Danas su popularni kao i uvek. Pored kristalnog lustera koji nikada neće biti demode, pojavili su se oni u modernim, rustikalnim i drugim stilovima. Lusteri se najčešće koriste u holovima, trpezarijama i dnevnim boravcima, premda ih možete upotrebiti gde god da poželite. Dodajte jedan u predvorje da pozdravite goste, jedan u spavaću sobu za dašak glamura, pa čak i jedan iznad kade da svoje kupanje učinite luksuznijim.

3.5. Visilice

Viseća svetla vise sa plafona poput ogrlice sa priveskom oko vrata. Dizajnirana su da osvetle određeno područje ili prostor, najčešće horizontalnu površinu trpezarijskog stola. Obično je jedna svetiljka okačena na žici, ali postoje i mnoge verzije s više njih. Njihova upotreba i ugradnja su vrlo fleksibilne, pa mogu stajati zasebno, grupisano ili u razmacima. Često se koriste u kuhinjama, na terasama, u trpezarijama, kupatilima, predvorjima i spavaćim sobama. Kada dodajete više visećih svetala, na primer, iznad kuhinjskog ostrva, dobro je da rastojanje između svetala bude 50-80 cm. Slično lusterima, postoje visilice u mnogo različitih stilova i veličina.

3.6. Svetiljke s abažurima

Svetiljke s abažurima su odlično rešenje, pošto prilikom renoviranja stana ili prostora ne morate da kupite nove, već možete zameniti abažur kako bi odgovarao novom stilu ili pokućstvu. Dodajte stonu lampu da upotpunite kancelariju, kutak za čitanje ili spavaću sobu. Razmišljate o novom tepihu ili paleti boja? Jednostavno promenite abažur. Dostupni su u svim oblicima, veličinama, dezenima i stilovima, od podnih do stonih lampi. Kombinacijom nameštaja i rasvete stvarate atraktivan i funkcionalan enterijer. Mogućnosti su beskrajne.

4. Planiranje rasvete, osvetljenja

Za dobro osvetljenje svakog prostora, osim kvalitetnih svetiljki, najvažniji je njihov pravilan raspored. Pre svega, treba razmisliti o aktivnostima koje će se odvijati u određenom prostoru, u koje doba dana, o ukućanima... Uzimite u obzir dnevnu svetlost za svako od mesta i za svaku aktivnost (čitanje, kuvanje, učenje, igranje, odmor...). Istovremeno, nemojte zaboraviti da rasvetom treba stvoriti i određenu atmosferu.

Postoje unutrašnja i spoljna rasveta i tri glavne vrste osvetljenja:

 • Ambijentalno ili centralno osvetljenje
 • Radno osvetljenje
 • Dekorativno osvetljenje

4.1. Unutrašnja rasveta

4.1.1. Ambijentalno svetlo

Centralno svetlo je pre svega funkcionalno, premda to ne isključuje stil ni dekorativnost. Tokom dana, u sobama s prozorima ili staklenim vratima, ambijentalno osvetljenje obezbeđuje prirodna dnevna svetlost. U prostorijama bez prozora i po mraku, svetla preuzimaju ovu ulogu. Najčešći izvori centralnog osvetljenja su: visilice, lusteri, svetiljke s abažurima, plafonske i zidne, difuzne svetiljke, reflektori i ugradna rasveta. Kvalitetna ambijentalna rasveta ravnomerno osvetljava čitav prostor i ne stvara kontraste ni senke. Ova vrsta osvetljenja omogućava obavljanje kućnih poslova poput usisavanja i čišćenja, i stoga je potrebna u svim prostorijama. Ambijentalno osvetljenje uglavnom podrazumeva tople boje svetlosti, koje deluju prijatnije od hladnije ili neutralne, bele boje. Ona je pogodnija za radne i tehničke prostorije.

4.1.2. Osvetljenje za rad

Za različite radne procese neophodno je specifično radno osvetljenje. U kuhinji se priprema hrana, u trpezariji se obeduje i druži za trpezarijskim stolom, u dnevnom boravku se uglavnom gleda TV, u spavaćoj sobi čita pred spavanje; u kancelariji se skoro obavezno radi na kompjuteru ili piše; u radionicama se prave i popravljaju stvari... Za svaku od ovih delatnosti potrebno je odgovarajuće osvetljenje, ali je jednako važno i da svetiljka bude na pravom mestu. Radno osvetljenje najčešće znači osvetljenje radne površine (trpezarijskog, kuhinjskog ili pisaćeg stola, radne ploče i sličnog), pa je važno da se lampa postavi pored ili ispred onog ko radi. Na ovaj način se izbegava stvaranje senki, što olakšava rad, ali i štiti onog ko radi od eventualnih povreda.

Najčešći izvori radnog osvetljenja su: usmerene visilice, viseće LED trake s difuzorima, stona (reflektorska) svetla, LED trake ispod visećih elemenata. Posebno treba obratiti pažnju na svetlo za čitanje. Ako se odlučite za lampu s abažurom, njegova donja ivica treba da bude u liniji s očima, kada zauzmete položaj za čitanje. Ovo osigurava optimalno osvetljenje površine s koje čitate, istovremeno sprečavajući pojavu odsjaja. Odsjaj smeta očima i može da izazove neugodnost i glavobolju.

Osnovno pravilo za radno osvetljenje je da mora da obezbedi dvostruko više svetlosti od ambijentalnog. Pri čitanju, optimalno osvetljenje je između 300 i 500 luksa, a za ambijentalno osvetljenje između 100 i 150 luksa.

4.1.3. Dekorativno osvetljenje

Dekorativna rasveta je za one predmete ili elemente prostora koje želite da akcentujete ili istaknete. To mogu biti neobične teksture zidova, drvene krovne grede, slike ili statue, sobne biljke, zavese ... Time se stvara atmosfera i zanimljiva, živahna igra svetlosti koja privlači pažnju i usmerava pogled. Zapravo, dekorativna rasveta i ne treba da bude praktična, već da naglašava karakter i lepotu prostora. Dakako, uz pravilno planiranje, itekako je moguće uklapanje dekorativnog i ambijentalnog, pa čak i radnog osvetljenja. Tako pomoću jedne lampe možete postići sva tri efekta, a uz to i bolju energetsku efikasnost i smanjiti troškove.

4.2. Spoljna rasveta

Što se spoljne rasvete tiče, pre svega je važno da je bezbedna. Na otvorenom su svetla izložena uticaju vremenskih promena (kiša, sneg, vlaga, so...), oštećenjima i nečistoći. Stepen zaštite svetiljke označava IP faktor. Znate li kakav IP faktor treba da ima spoljna rasveta?

Svakovrsna spoljna rasveta postaje sve dostupnija razvojem niskonaponske rasvete i LED tehnologije, ali gledajte da ono što kupujete ima odgovarajući IP faktor u zavisnosti od toga gde ćete postaviti i kako koristiti te svetiljke. Različite instalacije i lokacije zahtevaju različite IP vrednosti. Uzmimo za primer IP 65. Prva cifra označava stepen zaštite od udaraca koji data svetiljka ima, a druga cifra pokazuje koliko je vodootporna. Što su cifre više, veća je i zaštita. Obe su cifre jednako važne, pa bi valjalo da ih prilikom kupovine uzmete u obzir. Zašto su spoljnim i unutrašnjim svetlima potrebne različite IP vrednosti? Vanjske svetiljke mogu doći u kontakt s raznim supstancama i uticajima i, u svakom su slučaju njima fizički izloženije od unutrašnjih. To znači da se iz sigurnosnih razloga mora obezbediti odgovarajuća zaštita koja će sprečiti oštećenja svetiljke i, što je još važnije, zaštititi ljude od strujnog udara i povreda.

Kada su u pitanju standardna baštenska svetla, kao što su svetiljke pored prilaznog puta ili staze, ciljajte na oznaku IP44 ili više. Vrednost „4“ znači da su svetla zaštićena od prskanja ili duže izloženosti vodi, ali i od udara kamenčića ili drugih sitnijih predmeta. Podna svetla i svetla za terasu zahtevaju viši nivo zaštite jer se po njima često hoda i često se peru. Tražite svetiljke s faktorom IP65 pa naviše, zbog prašine, štetnih naslaga i drugih kontakata. Ovako visoke vrednosti IP faktora takođe označavaju zaštitu od mlaza vode, što omogućava da sve perete vodom iz baštenskog creva bez rizika od oštećenja ili slučajnog električnog udara. Ako osvetljavate ribnjake, fontane ili bazene, moraćete da instalirate svetla sa minimalnim stepenom zaštite IP68. Ovim se osigurava da podvodno osvetljenje bude niskonaponsko, pravilno hidroizolovano i sposobno da podnese veći pritisak sredine.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Da se provuce kabal kroz pvc cevi fi75

potrebno provlacenje kabla 4×5 kroz pvc cevi fi75 oko 150m. 31752 € do 52920 €

........

Nameštanje lustera

Potrebno 8 lustera da se montira. 12700.8 € do 21168 €

........

Postavljanje kablova za jaku i slabu struju u našim lokalima

Pošrovani,

potrebni električarski radovi za renoviranje i adaptaciju lokala i kladionica.

Hvala 1587600 € do 2646000 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Solarna ulična rasveta, 2 stuba sa solarnom rasvetoom
Rasveta, osvetljenje, Zlot

180 € do 300 €

Cena, Rasveta celokupnog stana, cca 65m2
Rasveta, osvetljenje, Beograd

1080 € do 1800 €

Cena, Postavka kompletne led rasvete, za porodičnu kuću površine cca 300 m2
Rasveta, osvetljenje, Beograd

900 € do 1500 €

Cena, Rekonstrukcija osvetlenja 20 spratnih jedinica, 20 spratnih jedinica
Rasveta, osvetljenje, Novi Sad

360 € do 600 €

Cena, Opremanje senzorne sobe za centar za rehabilitaciju, cca 20m2
Rasveta, osvetljenje, Novi Pazar

540 € do 900 €

Cena, Zamena neonki , 12 kom
Rasveta, osvetljenje, Kragujevac

216 € do 360 €

Cena, Popravka spoljašnje rasvete, 1kom
Rasveta, osvetljenje, Temerin

315 € do 525 €

Cena, Popravka ili zamena rasvete u magacinu , cca 700m2
Rasveta, osvetljenje, Kragujevac

540 € do 900 €

Cena, Montiranje reflektora , 4 reflektora
Rasveta, osvetljenje, Novi Kneževac

540 € do 900 €

Cena, Zamena pekidača, 1 kom
Rasveta, osvetljenje, Smederevska Palanka

90 € do 150 €

Cena, Zamena senzora rasvete, 4kom
Rasveta, osvetljenje, Beograd

225 € do 375 €

Cena, Ugradnja nove halogen rasvete u dvosobnom stanu, cca 50 m2
Rasveta, osvetljenje, Novi Sad

45 € do 75 €

Cena, Zamena led plafonjere i postavljanje led reflektora spolja, 2kom.
Rasveta, osvetljenje, Čačak

315 € do 525 €

Cena, Izvođenje instalacije i ugradnja led reflektora, 30x50m, 18 led reflektora
Rasveta, osvetljenje, Pančevo

2700 € do 4500 €

Cena, Ugradnja dodatnog svetla na plafonu, 15m2
Rasveta, osvetljenje, Pirot

585 € do 975 €

Cena, Led rasveta / bela / sa ugradnjom , Oko 35m led trake
Rasveta, osvetljenje, Kragujevac

585 € do 975 €

Cena, Montiranje lustera, 1kom
Rasveta, osvetljenje, Beograd

45 € do 75 €

Cena, Uređemje izloga, do 1m2
Rasveta, osvetljenje, Užice

315 € do 525 €

Cena, Ugradnja nadgradne šinske rasvete, 12m magnetnih šina, koje treba intalirati sa 4 napajanja (dnevna soba, kuhinja, hodnik, spavaca soba)
Rasveta, osvetljenje, Kragujevac

900 € do 1500 €

Cena, Postavljanje rasvete, 20kom
Rasveta, osvetljenje, Sopot

585 € do 975 €

Cena, Zamena lustera , 2 kom
Rasveta, osvetljenje, Sombor

135 € do 225 €

Cena, Zamena plafonjera u st.zgradi, 20 svetlećih mesta
Rasveta, osvetljenje, Beograd

900 € do 1500 €

Cena, Kačenje luster, 1 luster
Rasveta, osvetljenje, Dobrinci

45 € do 75 €

Cena, Postavljanje osvetljenja sa senzorom u zgradi, 7 kom
Rasveta, osvetljenje, Beograd

900 € do 1500 €

Cena, Zamena rasvete u hodniku stambene zgrade, oko 80 sijaličnih mesta i oko 50 pratećih prekidača
Rasveta, osvetljenje, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, Postavljanje plafonjera i lustera, 5 kom
Rasveta, osvetljenje, Vranje

90 € do 150 €

Cena, Blok LED rasvete na kuhinjskom nameštaju je pregoreo, 10kom
Rasveta, osvetljenje, Subotica

585 € do 975 €

Cena, Električna instalacija u celoj kući, 100 m2
Rasveta, osvetljenje, Ledinci

1800 € do 3000 €

Cena, Ugradnja nadgradnih panela, 5kom
Rasveta, osvetljenje, Kruševac

270 € do 450 €

Cena, Ugradnja rasvete, 100 m2
Rasveta, osvetljenje, Novi Sad

2250 € do 3750 €

Cena, Postavljanje reflektora, 1kom
Rasveta, osvetljenje, Ub

135 € do 225 €

Cena, Kompletna instalacija u stanu, 60m2
Rasveta, osvetljenje, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, Zamena table za osigurače, zamena lustera i stavljanje plafonjera - 5 , 5 lustera, 10 prekidača
Rasveta, osvetljenje, Kragujevac

225 € do 375 €

Cena, Izrada led rasvetnog tela po postojećem projektu, 60m2
Rasveta, osvetljenje, Beograd

1350 € do 2250 €

Cena, Postavljanje lustera, <50m2
Rasveta, osvetljenje, Vrnjačka Banja

225 € do 375 €

Cena, Popravka plafonjere, 1kom
Rasveta, osvetljenje, Zaječar

45 € do 75 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Rasveta, osvetljenje cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

2202+ PREDUZEĆA ZA Rasveta, osvetljenje
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Rasveta, osvetljenje?

 • Rasveta, osvetljenje Beograd
 • Rasveta, osvetljenje Novi Sad
 • Rasveta, osvetljenje Kragujevac
 • Rasveta, osvetljenje Niš
 • Rasveta, osvetljenje Čačak
 • Rasveta, osvetljenje Kraljevo
 • Rasveta, osvetljenje Pančevo
 • Rasveta, osvetljenje Zrenjanin
 • Rasveta, osvetljenje Novi Pazar
 • Rasveta, osvetljenje Smederevo
 • Rasveta, osvetljenje Subotica
 • Rasveta, osvetljenje Aleksinac
 • Rasveta, osvetljenje Apatin
 • Rasveta, osvetljenje Aranđelovac
 • Rasveta, osvetljenje Bačka Palanka
 • Rasveta, osvetljenje Bačka Topola
 • Rasveta, osvetljenje Bečej
 • Rasveta, osvetljenje Bor
 • Rasveta, osvetljenje Bujanovac
 • Rasveta, osvetljenje Ćuprija
 • Rasveta, osvetljenje Gornji Milanovac
 • Rasveta, osvetljenje Inđija
 • Rasveta, osvetljenje Ivanjica
 • Rasveta, osvetljenje Jagodina
 • Rasveta, osvetljenje Kikinda
 • Rasveta, osvetljenje Knjaževac
 • Rasveta, osvetljenje Kovin
 • Rasveta, osvetljenje Kruševac
 • Rasveta, osvetljenje Kula
 • Rasveta, osvetljenje Kuršumlija
 • Rasveta, osvetljenje Leskovac
 • Rasveta, osvetljenje Loznica
 • Rasveta, osvetljenje Negotin
 • Rasveta, osvetljenje Paraćin
 • Rasveta, osvetljenje Pirot
 • Rasveta, osvetljenje Požarevac
 • Rasveta, osvetljenje Preševo
 • Rasveta, osvetljenje Prijepolje
 • Rasveta, osvetljenje Prokuplje
 • Rasveta, osvetljenje Ruma
 • Rasveta, osvetljenje Šabac
 • Rasveta, osvetljenje Senta
 • Rasveta, osvetljenje Šid
 • Rasveta, osvetljenje Sjenica
 • Rasveta, osvetljenje Smederevska Palanka
 • Rasveta, osvetljenje Sombor
 • Rasveta, osvetljenje Sremska Mitrovica
 • Rasveta, osvetljenje Stara Pazova
 • Rasveta, osvetljenje Temerin
 • Rasveta, osvetljenje Trstenik
 • Rasveta, osvetljenje Užice
 • Rasveta, osvetljenje Valjevo
 • Rasveta, osvetljenje Velika Plana
 • Rasveta, osvetljenje Vranje
 • Rasveta, osvetljenje Vrbas
 • Rasveta, osvetljenje Vršac
 • Rasveta, osvetljenje Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana