Gradnja kuće - ključ u ruke cena

Koliko košta novogradnja tzv. „ključ u ruke“ kuće? Procenjuje se da kuće „na ključ“, ako se zidaju, koštaju oko 350 do 800 EUR/m2, dok je cena montažne kuće 10-15% viša, odnosno, oko 500 do 900 EUR/m2. Za izgradnju u vlastitoj režiji uštedeli biste oko 5% vrednosti investicije, ali biste izgubili oko 500 radnih sati i ko zna koliko nerava. Savetujemo stoga da se odlučite za profesionalnu pomoć i to do okončanja projekta i useljenja. Tačna cena zavisi od tipa i veličine kuće, pripreme terena i temelja, priključaka na vodovod i kanalizaciju i tako dalje.

Kome poveriti izgradnju „ključ u ruke“? Pošaljite upit odgovarajućim i ocenjenim ponuđačima kuća „ključ u ruke“ u vašoj okolini - besplatno i bez obaveza! Dovoljno je da popunite formular ispod.

Zatražite ponudu:
Nađi majstore

Zidane kuće „ključ u ruke“


Cena porodične kuće do 5. faze gradnje. Cena zidane kuće „ključ u ruke“ materijalom srednjeg kvaliteta.

400.00 €/m2

VEOMA NISKA CENA
€/m2

SREDNJA CENA
800.00 €/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Gradnja kuće - ključ u ruke cena

DETALJNIJE CENE ZA Gradnja kuće - ključ u ruke

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Montažne kuće „ključ u ruke“

Cena porodične kuće do 5. faze gradnje. Cena montažne kuće „ključ u ruke“ materijalom srednjeg kvaliteta.€/m2

m2
potražnja>
Ukupno:
Pošalji potražnju >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

Zidane i montažne kuće ključ u ruke - sve što treba da znate

1. Razmišljate li o gradnji kuće na „ključ u ruke“?

Poslednjih godina, zbog epidemije korone, pokazalo se koliko je dragoceno imati sopstveno imanje ili porodičnu vikendicu. Oni koji su imali vlastitu kuću i okućnicu nisu bili prisiljeni na potpunu izolaciju kao stanovnici gusto naseljenih urbanih sredina. Šta više, imali su privilegiju boravka na otvorenom i druženje, što su često zanemarene i skrajnute vrednosti u savremenom dobu. Oni koji do tada nisu ni pomišljali na život van grada pohrlili su da kupe ili iznajme nekretnine u prigradskim naseljima i selima, pa je time otvoreno i „novo“ tržište. Koliko je ozbiljan ceo ovaj trend govori podatak o prometu nepokretnosti čak i u krajevima koji su se smatrali davno zaboravljenim proteklih decenija. 

Sada, uprkos oružanom sukobu u Ukrajini i svim turbulencijama na berzama, potražnja u građevinskom sektoru ne jenjava. Ljudi koji imaju kuće nastoje da ih renoviraju i osposobe za boravak, a mnogi su rešili i da se u njima trajno nasele. Oni koji su kupili placeve počinju sa njihovim uređenjem i gradnjom.

Zidane i montažne kuće ključ u ruke
Zidane ili montažne kuće na „ključ u ruke“

Što se same gradnje kuće tiče, budući da je to kompleksan posao ili bolje reći proces, koji se sastoji od planiranja, projektovanja, nabavljanja dozvola, realizacije gradnje te završnog uređenja i opremanja, najradije se prepušta stručnjacima i profesionalcima ukoliko ima materijalnih i realnih mogućnosti za to. Tako se ispostavlja da je gradnja kuće po principu „ključ u ruke“ najbolje i najisplativije rešenje, a objasnićemo i zašto. 

2. Gradnja kuće „ključ u ruke“ - kako naći izvođače?

Još uvek ima onih koji misle da je gradnja kuće nešto što se može izvesti na „oruk“ u sopstvenoj režiji i za kratko vreme. Da je moguće okupiti grupu entuzijasta, prijatelja i rođaka, i kroz neki mesec završiti zidanje te „staviti kuću pod krov“, kako se u narodu kaže. To je možda i tačno, ali je pre izuzetak nego pravilo. Gradnja sopstvenog doma je vrlo složen i zahtevan proces koji iziskuje mnogo znanja, strpljenja, truda, vremena, novca i posvećenosti. Svaki objekt se podiže s idejom da traje više decenija, pa i sto godina - zašto da ne? - ali ako se pažljivo ne isplanira do detalja i realizuje po striktnim pravilima, to neće biti moguće.

Naša najiskrenija preporuka vam je da se odlučite za varijantu gradnje kuće po principu „ključ u ruke“ bilo da hoćete zidanu bilo montažnu kuću. Međutim, obzirom na to koliko ponuđača ima na tržištu, neće vam nimalo biti lako da napravite pravi izbor, osim ako niste iz struke i raspolažete pouzdanim informacijama. Zato bismo vam svakako preporučili da se obratite nama, budući da sarađujemo sa preduzećima i zanatlijama čije reference i sve komentare klijenata možete videti na našem veb-sajtu. Popunite onlajn formular sa najosnovnijim podacima o traženom projektu i ubrzo ćete dobiti ponude zainteresovanih izvođača sa svim detaljima.

3. Kakve vrste gradnje kuće „ključ u ruke“ postoje?

U principu, u pitanju su dve opcije: zidane ili montažne kuće. I jedne i druge mogu se raditi na dva načina - da ceo projekt, od izrade planova do useljenja bude po jedinstvenom ugovoru „ključ u ruke“ što praktično znači da je firma sa kojom sklopite ugovor zadužena za planiranje, projektovanje, obezbeđenje svih dozvola, rešenja i saglasnosti koje su obavezne po zakonu, sve faze izgradnje zaključno s uređenjem okućnice i vašim useljenjem. Drugi način je komplikovaniji, ali je takođe u ponudi - da se poslovi odvijaju po fazama izgradnje te da svaku fazu izvodi drugi izvođač sa kojim sklapate ugovor samo za taj deo posla, a da realizaciju pratite i kontrolišete sami ili posredstvom nezavisnog profesionalnog nadzornika gradnje.

Što se rokova realizacije tiče, iz prakse se zna da podizanje zidane kuće može da potraje oko godinu dana, dok je za montažnu prosek oko šest meseci. Ako razmišljate o montažnoj kući i nailazite na reklame u kojima se kaže da su rokovi 45, 60 ili 90 dana, treba da imate u vidu da se to odnosi isključivo na samu montažu konstrukcije na licu mesta. Pripremni zemljani radovi i završni zanatski poslovi kojima se objekt osposobljava za useljenje i upotrebu ne mogu biti završeni u tom roku. S druge strane, svi rokovi su vezani koliko za veličinu objekta, složenost konstrukcije i zahteve terena toliko i za realne uslove pri samoj gradnji kao i vremenske prilike. Navešćemo samo jedan primer: po pravilima, betonski temelj mora da se suši 21-28 dana, a isto toliko i prizemna ploča. S druge strane, jasno je da kuća od 100 m2 ili 300 m2 ne može biti završena za isto vreme.  

4. Izgradnja kuće „ključ u ruke“

Ako se računa da je presudni faktor novac, onda sigurno ide ovom rešenju u prilog. Gradnja kuće po sistemu „ključ u ruke“ upravo podrazumeva sklapanje predefinisanog ugovora u kome su svi detalji razrađeni i troškovi fiksni. Ne može se desiti da tokom izgradnje „nešto poskupi ili iskrsne“ pa da se od vas traži naknadno plaćanje. Kako jedan ponuđač u svom oglasu kaže, „sve je izračunato u šraf“ i to se poštuje.

Ako se gleda sa tačke izvođenja radova i tu ima bitnih prednosti. Ukoliko angažujete građevinsku firmu koja nudi kompletnu uslugu - od planiranja do useljenja - onda je i sva odgovornost za izvedene poslove, rizike, poštovanje rokova i garancije na njima. Ako ste u mogućnosti, možete angažovati i nezavisnog nadzornika gradnje koji će pratiti i kontrolisati ceo proces u vašu korist. Ima čak firmi koje nude direktno onlajn praćenje radova - kada sklopite ugovor i izgradnja kuće počne, otvaraju posebnu veb-stranicu na svom sajtu na kojoj 24/7 možete u realnom vremenu pratiti odvijanje posla.

Ako se na osnovu sopstvene računice odlučite da se gradi po fazama i da za svaku fazu uzimate druge izvođače, preporučujemo da i to bude gradnja „na ključ u ruke“. Dakle, firma sa kojom sklopite ugovor za zemljane radove, odnosno, iskop građevinske jame, temelj i podzemnu infrastrukturu treba da je odgovorna za ceo posao i sama obezbedi materijal, opremu i radnike, a ne da lično pregovarate za svaku stavku pojedinačno. Isto važi i za svaku sledeću fazu izgradnje.

4.1. Montažne kuće na „ključ u ruke“

Ako izaberete da vaš budući dom bude montažna kuća, pred vama je donošenje još nekolicine važnih odluka. Prva se tiče vrste i tipa projekta. Preduzeća koja se bave proizvodnjom montažnih kuća i njihovom prodajom po principu „ključ u ruke“ u ponudi uglavnom imaju po nekoliko vrsta i tipova objekata. To su gotovi tipski projekti razvrstani po kategorijama i tipovima u odnosu na materijale, kvadraturu, spratnost i dodatnu opremu. Na vama je da izaberete drvenu, betonsku ili metalnu konstrukciju ili onu od najnovijih kompozitnih materijala. Kvadraturu svakako birate po svojim potrebama kao i spratnost. Dodatna oprema može obuhvatati sisteme upravljanja pametnih kuća, alarme i video-nadzor kao i sisteme za grejanje i hlađenje. Naposletku, tu su dodatna garaža ili natkrivena parking mesta. Slabost ove vrste projekata je to što su predefinisani i to što ih kupujete takvi kakvi su. Na njima se ništa ne može menjati u smislu konstrukcije i strukture. Možete tražiti druge boje, eventualno drugu stolariju ili slične manje izmene, ali generalno, sve ostaje u granicama unapred određenog plana i nacrta. Sve preko toga, ako je realno izvodljivo, plaća se dodatno. Kupovina montažne kuće po sistemu „ključ u ruke“ praktično znači da dobijate gotovu, odmah useljivu kuću.

S druge strane, ako želite unikatnu montažnu kuću onda je bolje da je ne kupujete gotovu, već da sa nekim projektnim biroom ili građevinskom firmom sklopite ugovor o kupovini „ključ u ruke“, pa ćete dobiti dom kakav hoćete, izgrađen i sređen do u detalj prema vašim zahtevima. Naravno to je skuplja varijanta, ali vam pruža više mogućnosti i slobode izbora.  

4.2. Zidane kuće po sistemu „ključ u ruke“

Ako ste od onih koji su pristalice klasičnih načina gradnje, koji zidane objekte smatraju boljim i pouzdanijim, onda je ovo svakako pravo rešenje za vas. Dakle, treba da se opredelite za preduzeće sa kojim ćete pogoditi zidanje „kuće na ključ“. Pred vama su opet dvojaki izbori: tipski ili originalni projekt, gradnja „u komadu“ ili po fazama. To, u prvom slučaju, u praksi znači da će ista firma biti zadužena za sve što podrazumeva kompletnu izgradnju, opremanje i uređenje jednog objekta od postavljanja ograde gradilišta do useljenja kupca te postprodajni servis i garancije. U drugom slučaju sami ćete voditi izgradnju, pri čemu ćete za svaku fazu sklapati ugovor o gradnji „ključ u ruke“ sa drugim ponuđačem, tako da kompletno izvođenje projektnih radova, nabavka materijala, opreme, uređaja i svega ostalog što je neophodno za ugovorenu fazu bude njihova odgovornost koliko i poštovanje rokova, garancije i rizici. 

5. Trendovi, stilovi

Što se praćenja trendova i stilova tiče, to je svakako pitanje samo vašeg izbora. Možda više volite tradicionalne materijale i klasične stilove ili ste, pak, zaljubljenik u nove tehnologije u svakom pogledu, pa želite da vaš budući dom bude odraz takvih stremljenja. Ukoliko raspolažete i finansijskim sredstvima koja to mogu da prate, utoliko bolje.

Međutim, imajte na umu i nekoliko praktičnih činjenica. Svaki teren podoban za gradnju ima svoja ograničenja u smislu faktičke realizacije zamišljenog. Ako je vaš plac na kamenitom ili strmom terenu, obezbeđenje pristupa i gradnja temelja zahtevaće određene tehničke i tehnološke radove da bi se to osiguralo i obezbedilo, dok gradnja na rastresitom i ravnom zemljištu uslovljava drugačiji pristup. Podizanje same zgrade može biti uslovljeno sasvim drugačijim kriterijumima - recimo, u planinskim predelima zbog dužih i hladnijih zima sa više padavina ne preporučuju se ravni krovovi, isto kao što se na primorju ne savetuje gradnja drvetom koje slabije podnosi visok salinitet vazduha.  

6. Praktične napomene

Gradnja kuće po principu „ključ u ruke“ je, prema svim pokazateljima, najcelishodnije rešenje jer je najpraktičnije i najbrže. Ugovorom o izgradnji koji sklapate sa izvođačem unapred su definisani svi uslovi gradnje, materijali, elementi i načini konstrukcije, tražen nivo i kvalitet, rokovi, odgovornost, rizici kao i postprodajne usluge u smislu važenja garancija na izvedene građevinske i zanatske radove. Ovakav ugovor podrazumeva da je vaša obaveza plaćanje i konačno useljenje samo sa ličnim stvarima. 

Ako kupujete gotovu montažnu kuću kao jedinstven proizvod, treba da proverite uslove ugovora koje vam ponuđač nudi. Zapravo, da li kupujete samo objekt ili je tu uključena izgradnja temelja, infrastrukture te pratećih elemenata i opreme kao i kasnije opremanje i uređenje. Ukoliko nije, onda je na vama da obezbedite izvođenje cele prve faze gradnje koja obuhvata sve zemljane radove, temelj i razvod instalacija do prizemne ploče od koje u stvari počinje zgrada kao i celu četvrtu, odnosno, petu fazu koje obuhvataju završne unutrašnje i spoljne radove. Istovremeno, imajte na umu da se elementi montažnih kuća proizvode u fabrici i dovoze na gradilište gde se sklapaju. Pitanje je koliko ćete tačno čekati da vaša narudžbina dođe na red u proizvodnom pogonu - nekoliko nedelja ili meseci.

Svaki drugi način realizacije projekta izgradnje od vas bi zahtevao veliku posvećenost, tačnije, stalno prisustvo na gradilištu, nadzor nad rokovima i troškovima te kontrolu završenih radova. To istovremeno znači da morate baratati svim neophodnim znanjima, veštinama, iskustvom, a pre svega vremenom da sve kontinuirano pratite. 

Naposletku, kuća se gradi jednom u životu upravo zato što je to poduhvat i zadatak velikih razmera. Kad već ulažete u nju toliko novca, onda je normalno da i očekujete da bude kvalitetna, uslovna i dugotrajna. Ako niste građevinac ili profesionalac iz neke srodne struke, teško ćete moći da balansirate između svih obaveza poslovnog i privatnog života na tako dug rok dok izgradnja traje. S druge strane, statistike kažu da biste za izgradnju u vlastitoj režiji uštedeli tek oko 5% vrednosti investicije, ali biste izgubili oko 500 radnih sati i ko zna koliko nerava. Savetujemo stoga da se odlučite za profesionalnu pomoć i to do okončanja projekta i u novi dom uđete „samo“ sa ključevima u ruci.

Daibau.rs, pomažemo pri prooceni investicije i izboru izvođača za vaš DomŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Poslednji projekti

Adaptacija stare kuće i nadogradnja prostorija

Kompletna adaptacija stare kuće plus doziđivanje prostorija cca 30m2, proširenje hodnika i još jenda prostorija. Kompletna izrada kupatila, krov, fasada, oblaganje unutrašnjih zidova, zamena stolarije, kompletne vodo i elektroinstalacije. 1905120 € do 3175200 €

........

Renoviranje stana izolacija, struja, kupatilo i kuhinja

Potrebno je da se uradi izolacija zida, eventualno gipsane ploče kako bi poravnjali zidove (2 sobe i kuhinja). Takođe plafon. Kompletna adaptacija kupatila i kuhinje i moguće da će morati i struja. Stolarski radovi. Laminat i pločice. 952560 € do 1587600 €

........

Izgradnja porodične kuće

Potrebna izgradnja porodične kuće ključ u ruke, 100m2.

Projekat u prilogu. 6350400 € do 10584000 €

........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

Cena, Izvođenje grubih građevinskih radova od iskopa do pokrivačkih radova, 166 m2 bruto površine
Gradnja kuće - ključ u ruke, Vranić

63000 € do 105000 €

Cena, Siva faza porodične kuće od ytonga , cca 380m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Novi Sad

117000 € do 195000 €

Cena, Grubi gradjevinski radovi, izgradnja stambenih objekta, cca 2000 m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Novi Sad

165600 € do 276000 €

Cena, Kompletno renoviranje stana, cca 85m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

22500 € do 37500 €

Cena, Adaptacija štale u skladište, cca 45m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Čačak

9000 € do 15000 €

Cena, Adaptacija stana, premeštanje kuhinje, el. i vod. instalacija, gipsani rad, cca 60m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

16200 € do 27000 €

Cena, Adaptacija potkrovlja, cca 130m2, duzina grede tj kosine oko 7m
Gradnja kuće - ključ u ruke, Inđija

22500 € do 37500 €

Cena, Renoviranje vikendice sa izmenom krovišta, cca 20m2 sobe, 60m2 krova
Gradnja kuće - ključ u ruke, Barajevo

22500 € do 37500 €

Cena, Zidanje kuće iz temelja, cca 181m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Požarevac

90000 € do 150000 €

Cena, Adaptacija stana, cca 40m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

18000 € do 30000 €

Cena, Izgradnja prizemne kuće na postoječem temelju, cca 100m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Mladenovo

54000 € do 90000 €

Cena, Završni radovi na kući, cca 36 m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Mionica

13500 € do 22500 €

Cena, Gradnja kuće (zidanje termo blokom i pokrivanje kuće), cca 275m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Novi Sad

54000 € do 90000 €

Cena, Renoviranje stana, cca 64m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

18000 € do 30000 €

Cena, Gradnja kuće ključ u ruke, cca 250m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Vrčin

135000 € do 225000 €

Cena, Renoviranje stana,rušenje zida, zamena stolarije i parketa, cca 43m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

7200 € do 12000 €

Cena, Renoviranje vojvodjanske kuće nabijače, cca 102m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Novi Sad

22500 € do 37500 €

Cena, Završni radovi kuće u sivoj fazi, cca 105m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niš

13500 € do 22500 €

Cena, Izgradnja saobraćajnice, izgradnja stambenog objekta, cca 4211m2 bruto
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niš

135000 € do 225000 €

Cena, Renoviranje stana, cca 67,8m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

13500 € do 22500 €

Cena, Kompletno renoviranje stana, cca 61m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

18000 € do 30000 €

Cena, Završni radovi u zgradi - postavljanje struje, vode, malterisanje, fasada, cca 1260 m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niš

63000 € do 105000 €

Cena, Završni radovi za novi objekat, fasada, keramika, instalacije, moleraj, cca 4211m2 bruto
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niš

135000 € do 225000 €

Cena, Renoviranje kuće, rekonstrukcija krova i pokrivanje, gipsarski radovi, cca 70m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Ovčar Banja

18000 € do 30000 €

Cena, Izgradnja po principu ključ u ruke, 2711m2 samo stambena površina objekta , ukupna bruto izgr. površina je 4214m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niš

180000 € do 300000 €

Cena, Izgradnja porodične kuće sa potkrovljem, cca 192m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Senta

72000 € do 120000 €

Cena, Izvođenje grubo građevinskih radova, cca 800m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Novi Sad

90000 € do 150000 €

Cena, Adaptacija kuće, fasada, kupatila, instalacije, laminat, krečenje, cca 145 m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Veliko Gradište

22500 € do 37500 €

Cena, Kompletni unutrasnji radovi u kući, bruto površina cca 100m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Veternik

18000 € do 30000 €

Cena, Nadogradnja sprata kuće, cca 48 m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

18000 € do 30000 €

Cena, Gradnja kuće siva faze, cca 140m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niš

45000 € do 75000 €

Cena, Renoviranje stana, rušenje zida, moleraj, električar, vodoinstalater, cca 118m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Beograd

18000 € do 30000 €

Cena, Nadogradnja sprata kuće, cca 60m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Niška Banja

18000 € do 30000 €

Cena, Nadogradnja iznad sprata kuće, cca 40m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Manojlovce

16200 € do 27000 €

Cena, Zidanje podruma i pomoćnog objekta, cca 63m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Grabovac

27000 € do 45000 €

Cena, Renoviranje kuće završni radovi, cca 160m2
Gradnja kuće - ključ u ruke, Karavukovo

13500 € do 22500 €Pogledajte druge završene projekte i cene

Gradnja kuće - ključ u ruke cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

4012+ PREDUZEĆA ZA Gradnja kuće - ključ u ruke
BESPLATNA PRETRAGA
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje Gradnja kuće - ključ u ruke?

 • Gradnja kuće - ključ u ruke Beograd
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Novi Sad
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kragujevac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Niš
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Čačak
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kraljevo
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Pančevo
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Zrenjanin
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Novi Pazar
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Smederevo
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Subotica
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Aleksinac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Apatin
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Aranđelovac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Bačka Palanka
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Bačka Topola
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Bečej
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Bor
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Bujanovac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Ćuprija
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Gornji Milanovac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Inđija
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Ivanjica
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Jagodina
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kikinda
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Knjaževac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kovin
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kruševac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kula
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Kuršumlija
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Leskovac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Loznica
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Negotin
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Paraćin
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Pirot
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Požarevac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Preševo
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Prijepolje
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Prokuplje
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Ruma
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Šabac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Senta
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Šid
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Sjenica
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Smederevska Palanka
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Sombor
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Sremska Mitrovica
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Stara Pazova
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Temerin
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Trstenik
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Užice
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Valjevo
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Velika Plana
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Vranje
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Vrbas
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Vršac
 • Gradnja kuće - ključ u ruke Zaječar
 • Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.rs, Daibau sistem DOO | Sva prava su zadržana