Prijava u profil
x

Da vas lahko kasneje i pokličemo nam Molimo vas pustite još vašu broj i šta vam treba. Hvala, Vaš BSS SZR

broj telefona

Šta vam je potrebno?


BSS SZR

BSS SZR, SUBOTICA

Polaganje keramičkih pločica

i po ostatku Srbije
odzivnost preduzeća

Željko Ćuzović
predstavnik preduzeća

Svetozara Miletića 27A, 24000 Subotica
Tel: +381 63 ...

Veličina ekipe: 5
Projekti: manji i srednji
Osnivanje: 2010

Samostalna zanatska radnja BSS iz Subotice je osnovana 2010. godine i temelji na bogatom prethodnom iskustvu koje nas je dovelo do skoro deceniju duge tradicije dobrog poslovanja i niza ostvarenih projekata. Naša primarna delatnost je polaganje keramičkih pločica i verujemo da smo u tome najbolji. Takođe verujemo da uvek ima mesta za napredovanje, zato pratimo moderne tehnologije kao i novitete na domaćem i svetskom tržištu, kako bismo uvek bili u mogućnosti da ispunimo želju našim klijentima i obezbedimo im kvalitet kakav zaslužuju. Stojimo Vam na raspolaganju za sve manje i veće projekte, koje ćemo sa zadovoljstvom preuzeti i profesionalno izvesti.


Keramičar

Subotica, Severno-bački

Gde i šta radimo
KERAMIČAR
Polaganje pločica, podna keramika, keramika pri kući, polaganje mozaika, keramika vanjska terasa, polaganje pločica na balkonu, fugiranje fuga, oblačenje stepenica s keramikom, precizna sanacija keramike, keramičarsko poduzeće.

Ponuda
LEPLJENJE PLOČICA
PLOČICE
Podne keramičke pločice, klasične keramičke pločice, rustikalna keramika, keramičke pločice imitacija drveta, pločice u imitaciji kamena.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Grad, Beograd, Južno-bački, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Subotica , Severno-bački i u okolini izvodimo:

Svetozara Miletića 27A, 24000 Subotica
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati BSS SZR?


9.4
odlična ocena preduzeća
9
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Polaganje keramičkih pločica:

Grad, Beograd, Južno-bački, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Šumadijski, Zapadno-bački, Zlatiborski, Zlatiborski,