Prijava u profil
BRAĆA GLIŠIĆ

BRAĆA GLIŠIĆ, BEOGRAD

Alpinistički radovi na velikim visinama, zaštita fasada, hidroizolaterski radovi na kosim i strmim objektima, termoizolaterski radovi, bravarski radov

Beograd , i po ostatku Srbije

Saša Glišić
predstavnik preduzeća

Patrijarha dimitrija 151 m, 11090 Beograd
Tel: +381 62...

Veličina ekipe: 10
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2008

Firma Braća Glišić beleži početke još od 2000. godine a od 2008. godine poslujemo u formi DOO. Bavimo se završnim radovima u građevinarstvu ali smo se usko specijalizovali za radove na velikim visinama kao što su zaštita fasada od obrušavanja, hidroizolaterski i termoizolaterski radovi na objektima, zidovima, fasadama, bravarski radovi, staklarski radovi kao i obijanje fasada i delova fasada sklonih padu. Naš tim čine iskusni i sertifikovani alpinisti, hidroizolateri, termoizolateri, limari, bravari i posedujemo kapacitete da realizujemo radove svih obima. Nalazimo se u Beogradu i spremni smo da izađemo u susret svimVašim zahtevima koji su u domenu naših kompetencija.

Specijalni građevinski radovi

Beograd , Beograd

Gde i šta radimo
SPECIJALNI GRAĐEVINSKI RADOVI
HIDROIZOLACIJA RAVNOG  KROVA
LIMARSKI RADOVI
Krovni omotači, žljebovi, koljeno žlijeba, skriveni žljebovi, žljebovi, snegolovi, limeni krov, pokrivanje kula sa limom, brza montaža limenog krova, limar.

Ponuda
BRAVARIJA, BRAVARSKE USLUGE
Metaloprerađivački radovi, izrada aluminijskih konstrukcija, montaža čeličnih konstrukcija, švasanje metala, čelična nadstrešnica za automobile, izvođač za metalne radove.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Beograd , Grad, Beograd, Kolubarski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Beograd , Beograd i u okolini izvodimo:

Patrijarha dimitrija 151 m, 11090 Beograd
Zašto izabrati BRAĆA GLIŠIĆ?


9.4
odlična ocena preduzeća
12
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Alpinistički radovi na velikim visinama, zaštita fasada, hidroizolaterski radovi na kosim i strmim objektima, termoizolaterski radovi, bravarski radov:

Grad, Beograd, Kolubarski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju