Prijava u profil
BOS PROJEKT DOO VALJEVO

BOS PROJEKT DOO VALJEVO, VALJEVO

Projektovanje i izvođenje instalacija na izgradnji i održavanju javnog osvetljenja, projektovanje i izvodjenje električnih i gromobranskih instalacija

Valjevo , i po ostatku Srbije

Ana Bosiljčić
predstavnik preduzeća

Braće nedića 13 a, 14000 Valjevo
Tel: +381 14...

Veličina ekipe: 7
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 1995

Firma BOS PROJEKT DOO iz Valjeva veoma uspešno posluje još od 1995. godine. Mi projektujemo i izvodimo instalacije na izgradnji i održavanju gradske rasvete, projektujemo i izvodimo električne i gromobranske instalacije na stambenim i poslovnim objektima, projektujemo i izvodimo radove na izgradnji instalacija mreže niskog napona, ispitujemo električne i gromobranske instalacije, a takođe se bavimo mašinskim bušenjem i opremanjem bunara dubinskim pumpama. Naše poslovanje zasniva se na poštenju i poverenju, trudimo se da ispunimo sve zelje i zahteve naših klijenata. Poslujemo odgovorno, savesno i pedantno. Garantujemo za kvalitet naših usluga. Nalazimo se u Valjevu, a poslujemo na teritoriji cele zemlje. Kontaktirajte nas i uverite se našu poslovnost.


Projektovanje rasvete

Valjevo , Kolubarski

Gde i šta radimo
PROJEKTOVANJE RASVETE
PROJEКTOVANJE ELEКTROINSTALACIJA
Nacrt rasvjete, niskonaponski priključak, pametne instalacije, projekt solarne elektrane, projektiranje gromobranske zaštite, telekomunikacijske instalacije.

Ponuda
GROMOBRANI
Gromobran za krovove, montaža gromobrana, mjerenja gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.

Ponuda
Radove izvodimo i u regijama: Valjevo , Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta Valjevo , Kolubarski i u okolini izvodimo:

Braće nedića 13 a, 14000 Valjevo
Ocene stranaka
9.3/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati BOS PROJEKT DOO VALJEVO?


9.3
odlična ocena preduzeća
25
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Projektovanje i izvođenje instalacija na izgradnji i održavanju javnog osvetljenja, projektovanje i izvodjenje električnih i gromobranskih instalacija:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Južno-banatski, Kolubarski, Kolubarski, Kosovski, Kosovsko-mitrovački, Kosovsko-pomoravski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pčinjski, Pećki, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Prizrenski, Rasinski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Šumadijski, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju