Prijava u profil
Za područje

  Bojan Živić
  predstavnik preduzeća

  Mladenovac, Beograd
  Tel: 0637726...

  Projekti: manji
  Osnivanje: 2015

  BOJAN ŽIVIĆ PR POSTAVLJANJE ELEKTRO INSTALACIJA C.I.P.I. STAR MLADENOVAC, Mladenovac

  Postavljanje električnih instalacija, rasveta, gromobrani, uzemljenje, utičnice, instalacije visokog i niskog napona, prekidači

  Preduzeće C.I.P.I. STAR MLADENOVAC aktivno je na tržištu od 2015. godine i od tada do danas se uspešno bavi elektorinstalaterskim poslovima. Ukoliko vam je potrebno postavljanje instalacija visokog i niskog napona, gromobrana, rasvete, uzemljenje, alarmnih i video sistema, kao i drugi elektroinstalaterski radovi, mi smo tu za vas. U svom poslovanju smo tačni, precizni i stručni, a poverene poslove završavamo u predviđenim rokovima. Naši elektroinstalateri poseduju višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti, i mogu da realizuju poslove različitih obima. Poslujemo na teritoriji grada Beograda i šire okoline. Uverite se u profesionalnost našeg poslovanja i kontaktirajte nas. Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  *Dobili smo još nekoliko ocena za preduzeće, vidljive su korisnicima kada pošalju upit.
  Gde i šta radimo
  Gromobrani
  Gromobrani za sva krovišta, gromobranska instalacija, nacrt i mjerenje gromobranskih sustava, prenaponska zaštita za kuću.
  Ponuda
  Alarmni sistemi
  Elektroinstalacije, električar
  Instalacije u individualnoj kući, sanacija električnih instalacija, električne instalacije u stanu, mansardne električne instalacije, instalacije razvoda za elektriku, kabeli za elektriku, montaža kutije, temeljita rekonstrukcija elektrike, izvođač električnih instalacija.
  Ponuda
  Pametne kuće
  Inteligentna kuća, projektiranje pametnih kuća, KNX inteligentna kuća, pregled pametnih instalacija, inteligentni sistem zagrijavanja, inteligentni sistem rasvjete.
  Ponuda
  Rasveta, osvetljenje
  Kućna rasvjeta, viseće svjetiljke, monitarna rasvjeta, ugradne svjetiljke, zidne svjetiljke, podna svijetla, vodootporna rasvjeta.
  Ponuda

  U blizini mesta Mladenovac, Beograd i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Postavljanje električnih instalacija, rasveta, gromobrani, uzemljenje, utičnice, instalacije visokog i niskog napona, prekidači:

  Grad, Beograd.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju

  Izračunajte ratu kredita za planirane radove i prijavite se za konsultacije sa bankarskim savetnikom: