Prijava u profil

BI-BET

BI-BET,

Postavljanje podnih obloga, industrijski podovi, ferobeton

Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, i po ostatku Srbije

Darko Biberdžić
predstavnik preduzeća

Đorđa nikšića johana 26 1 113, 21000
Tel: +381 63...

Veličina ekipe: 15
Projekti: manji, srednji i veliki
Osnivanje: 2011

Bi-Bet je građevinska firma koja je osnovana 2011. godine i od tada smo stekli bogato iskustvo, prikupili smo dosta referenci iz oblasti u kojoj poslujemo i tako ostvarili reputaciju ozbiljnog i proverenog izvođača radova. Predstavništvo nam se nalazi u Novom Sadu i usluge pružamo svim zainteresovanim investitorima širom južno-bačkog regiona a po potrebi se angažujemo i na udaljenijim lokacijama. Naša stručna i iskusna ekipa ima kapacitete da realizuje projekte svih obima obzirom da imamo adekvatna logistička i kadrovska rešenja u svakom trenutku. Osnovna delatnost kojom se bavimo je izrada industrijskih podova, ferobetona. Tokom radova koje izvodimo, koristimo najsavremeniju opremu i alate koji omogućavaju kvalitetniju, jeftiniju i bržu izradu. Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje uveravamo Vas da ćete napraviti najbolji izbor za Vašu investiciju.


Industrijski podovi

Novi Sad, Južno-bački

Gde i šta radimo
INDUSTRIJSKI PODOVI
Radove izvodimo i u regijama: Bačka Palanka, Bečej, Novi Sad, Temerin, Vrbas, Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski. Za više detalja nas kontaktirajte.

U blizini mesta , Južno-bački i u okolini izvodimo:

Naše delatnosti
Industrijski podovi
Đorđa nikšića johana 26 1 113, 21000
Ocene stranaka
9.4/10
sve ocene
sve ocene
Zašto izabrati BI-BET?


9.4
odlična ocena preduzeća
9
godina tradicije i iskustva
Gde i šta radimo

Postavljanje podnih obloga, industrijski podovi, ferobeton:

Borski, Braničevski, Grad, Beograd, Grad, Niš, Jablanički, Južno-bački, Kolubarski, Mačvanski, Moravički, Nišavski, Pirotski, Podunavski, Pomoravski, Raški, Severno-bački, Severno-banatski, Srednje-banatski, Sremski, Toplički, Zaječarski, Zapadno-bački, Zlatiborski,
Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju